Mossos d'Esquadra

mossos patrullant

Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un lladre per assaltar i donar cops de puny a una noia al metro del Clot i agredir violentament dos agents

query_builder   12 abril 2021 16:05

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un lladre per assaltar i donar cops de puny a una noia al metro del Clot i agredir violentament dos agents

. Ahir diumenge, 11 d’abril, els mossos van detenir, en diverses actuacions policials, 8 lladres multireincidents per robatoris violents de cadenes d’or i mòbils. Entre els detinguts  hi ha 4 menors

 

. Les detencions s’han realitzat en el marc del Pla Tremall de lluita contra la multireincidència que opera a la ciutat

 

Agents de la Policia de Generalitat Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge, 11 d’abril, en el marc del Pla d’Acció Tremall i en diferents actuacions policials, vuit lladres multireincidents que acabaven de cometre robatoris violents al centre de la ciutat. Quatre dels detinguts són menors d’edat. Entre tots acumulen 64 antecedents policials.

 

En una de les intervencions, dos agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Martí van resultar ferits arran dels cops de puny i de peu que van rebre en el marc de la detenció d’un lladre que acabava d’assaltar al metro del Clot una noia a qui van agredir de manera molt violenta. Els fets van passar ahir diumenge a les 6 hores del matí quan la víctima accedia al metro i un jove li va fer un seguiment per robar-la. Prèviament els agents de paisà desplegats a la zona van detectar aquesta persona sospitosa i van accedir al metro. La ràpida actuació policial va permetre que el jove, que estava assaltant a la noia amb cops de puny, fugís del lloc ràpidament per evitar la detenció però finalment va acabar detingut.

 

Durant la fugida dos agents li van interceptar el pas i aquest els va agredir de manera molt violenta amb cops de puny a la cara i puntades de peu. Els dos agents han causat baixa laboral. L’home va aconseguir marxar i va sortir a l’exterior del metro on també hi havia diferents indicatius de paisà que van iniciar-ne un seguiment. Les patrulles logotipades desplegades al lloc van anar indicant per on fugia el lladre fins que els mossos el van interceptar al carrer Aragó on el van reduir i detenir.

 

Durant l’escorcoll, els agents li van localitzar el moneder de la víctima i li van retornar. 

 

El mateix diumenge, cap a les 13 hores, un testimoni va alertar als mossos que hi havia un home vestit de negre i amb caputxa que li acabava d’arrencar una cadena d’or al seu pare. Davant d’aquesta situació, l’havien perseguit i havien aconseguit recuperar la joia però el lladre havia pogut fugir. Davant d’aquesta informació, els agents van fer un dispositiu per tal de localitzar l’home que finalment van identificar i detenir.  

 

Unes hores més tard, a les 17 hores, agents de paisà van detenir 3 homes que acabaven de fer una estrebada d’una cadena d’or a un altre. La víctima es va desplaçar fins a la comissaria per denunciar els fets que havien tingut lloc al jardí Horts de Sant Pau. Amb la descripció facilitada per part de la víctima, agents de paisà els van localitzar i van quedar detinguts.

 

A la nit, del mateix dia, cap a les 22 hores, tres menors van encerclar un altre menor i el van intimidar. Un d’ells va demanar-li quina hora era i quan la víctima va treure el mòbil li van arrencar de la mà i li van robar. Agents de paisà desplegats a la zona, van detectar els fets i van iniciar un seguiment corrents per detenir els delinqüents. Poc temps després, acabaven detinguts i els agents podien recuperar el mòbil sostret i retornar-lo a la víctima.

 

Tots els detinguts, amb més d’una seixantena d’antecedents, passaran a disposició judicial durant les properes hores.

 

 

 

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 12 d’abril de 2021

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia