Territori

Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Un total de nou organitzacions renoven el seu Distintiu de garantia de qualitat ambiental

query_builder   14 abril 2021 09:00

event_note Nota de premsa

Un total de nou organitzacions renoven el seu Distintiu de garantia de qualitat ambiental

  • És un sistema d’etiquetatge ecològic de productes i serveis, voluntari i propi de la Generalitat de Catalunya, que certifica el compliment d’una sèrie de requisits ambientals, renovable cada tres anys
Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Un total de nou organitzacions han renovat durant el passat mes de març el seu Distintiu de garantia de qualitat ambiental, per a diferents tipologies de productes i serveis. Es tracta d’un sistema d’etiquetatge ecològic de productes i serveis, voluntari i propi de la Generalitat de Catalunya.

Permet identificar aquells productes i serveis que compleixen amb un requisits ambientals establerts i s’atorga per una durada de tres anys. Passat aquest temps, les organitzacions en poden sol·licitar la renovació.

Entre les nou organitzacions que l’han renovat hi ha URSA IBERICA AISLANTES, S.A., que disposa del Distintiu de garantia de qualitat ambiental per a productes amb propietats-prestacions d’aïllament acústic i tèrmic amb material reciclat. Per altra banda, l’empresa ÀRIDS CATALUNYA, S.A. ha renovat la seva certificació per a primeres matèries i productes d’àrid reciclat.

La resta de renovacions s’han donat en categories de serveis. Per una banda, l’empresa CAMPER TURISME, S.L.  ha renovat el Distintiu per al Càmping les Palmeres Costa Brava, ubicat a Sant Pere Pescador.

Les altres renovacions de serveis han estat dins de la categoria d’equipaments culturals: biblioteques museus i col·leccions. Destaquen les cinc renovacions presentades per l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), per als equipaments següents: Disseny Hub Barcelona (DHUB), Biblioteca Pública Arús, Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, Museu Frederic Marès i Born Centre de Cultura i Memòria. Un altre equipament que ha obtingut la renovació de la certificació ha estat el Museu Olímpic de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

Totes aquestes renovacions demostren que les organitzacions de sectors diversos segueixen apostant per la millora ambiental contínua en la seva forma de treballar, adaptant-se als nous requisits.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 160

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia