Territori

Cartell pagament visa Gamón

S'estén el pagament en targeta a bord dels busos exprés.cat e2, e3 i e5 de Lleida

query_builder   13 abril 2021 15:31

event_note Nota de premsa

S'estén el pagament en targeta a bord dels busos exprés.cat e2, e3 i e5 de Lleida

  • Des d’ara els vehicles d’aquestes línies d’altes prestacions incorporen un datàfon per facilitar tant la compra de bitllets com la recàrrega de títols
  • Es tracta d’una millora tecnològica que afavoreix la seguretat sanitària, l’agilitat i la comoditat tant de les persones viatgeres com de les treballadores
Cartell Gamón pagament amb targeta

A partir de dimecres, 14 d’abril, i com a conseqüència dels bons resultats de la prova pilot feta a la línia e3, s’ha decidit estendre el pagament amb targeta bancària a totes les línies de bus exprés que operen Gamón i Lax autocars. Aquestes línies de bus exprés són:

 

  • E2: Alfarràs-Lleida.
  • E3: Alcarràs-Lleida.
  • E5: Almacelles-Lleida.

 

Així, els usuaris del bus exprés podran pagar amb targeta de crèdit, tant el bitllet senzill com la realització de recàrregues, a bord del bus. Les persones usuàries no hauran de preocupar-se de portar diners en metàl·lic o del canvi, així com no haver de pensar en comprar el bitllet per avançat.

 

Aquest mètode de pagament amb datàfon agilitzarà el servei tant en el procés de pujada al bus com pel que fa la compra de bitllets. A més, el fet d’utilitzar la targeta contribueix a garantir la seguretat sanitària, tant per les persones usuàries com per les conductores.

 

Pel director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, “és un pas més en el projecte de transformació tecnològica del transport públic per carretera que té per objectiu garantir la seguretat i facilitar la vida de les persones.”

1  

Imatges

Cartell anunci Gamón

Cartell anunci Gamón 467

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 366