Economia i Hisenda

Fotografia del vicepresident, Pere Aragonès, a la reunió amb entitatsn educatives

Vicepresident Aragonès: "Hem d'apostar per una educació que arribi a tothom i que creï igualtat d'oportunitats"

query_builder   13 abril 2021 19:54

event_note Nota de premsa

Vicepresident Aragonès: "Hem d'apostar per una educació que arribi a tothom i que creï igualtat d'oportunitats"

  • Pere Aragonès manté una reunió amb representants de la Fundació Bofill, l'Associació de Mestres Rosa Sensat i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya
Fotografia de la reunió del vicepresident, Pere Aragonès, amb els representants de les entitats educatives

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha afirmat que “l’aposta per una educació que arribi a tothom i que creï una igualtat d’oportunitats ha de ser un dels eixos de la pròxima legislatura”, durant la reunió que ha mantingut aquesta tarda amb els responsables de la Fundació Bofill, l'Associació de Mestres Rosa Sensat i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC).

Pere Aragonès i els representants del sector educatiu han tractat temes de  present i futur del sector educatiu. Després de la reunió, el vicepresident ha destacat tres punts ha potenciar durant els propers 10 anys. En primer lloc, s’ha referit a “l’escola com a eina de cohesió social. Especialment en el moment que estem i després d’aquesta pandèmia, amb la reconstrucció que haurem d’abordar”.

En segon lloc, Pere Aragonès ha assenyalat com a objectiu “la necessària lluita contra la segregació escolar. Per tant, també l’escola com a eina de lluita contra les desigualtats”. I en tercer lloc, “hem d’insistir en el gran potencial que tenim en la comunitat educativa catalana. No només en la innovació, que ja existeix, no només en la implicació de l’alumnat i de les famílies, sinó també amb la necessitat de revaloritzar tots els docents, totes les mestres i els mestres, les professores i professors del nostre país, i la resta de professionals que treballen en l’àmbit educatiu”.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa de la reunió del vicepresident, Pere Aragonès, amb les entitats educatievs

Nota de premsa de la reunió del vicepresident, Pere Aragonès, amb les entitats educatievs
DOCX | 38

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia