Interior

L'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local reconeix la tasca de la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto

query_builder   21 abril 2021 14:28

event_note Nota de premsa

L'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local reconeix la tasca de la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto

Foto

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha participat avui en l’acte de reconeixement que l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) ha fet a Begonya Curto, per la tasca feta al capdavant de la subdirecció general de Coordinació de la Policia de Catalunya. L’acte ha tingut lloc aquest migdia a la seu del Departament d’Interior.

El conseller ha destacat que “les policies locals són parts d’un tot que és la seguretat i la seguretat és la feina conjunta entre els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals, que treballen plegats per garantir-la a tots els ciutadans del nostre país”.  

Sàmper ha agraït a Curto la seva feina perquè “ha permès una bona cohesió entre el Departament i les Policies Locals de Catalunya”.

La comissió executiva de l’ACCPOLC va decidir per unanimitat, a la reunió celebrada el mes de març de 2020, otorgar la medalla de col·laboració a la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya per la seva disposició sempre diligent amb les necessitats de la Policia Local i per treballar per a la millora del sistema de seguretat.

El guardó reconeix també la feina feta per recollir les inquietuds dels policies de l’àmbit local i la seva relació estreta amb tots, cosa que afavoreix la resolució de molts dels problemes i genera un marc de diàleg i cooperació totalment positiu.

L’ACCPOLC, creada l’any 1987, és una associació integrada per la majoria de caps i comandaments dels cossos locals catalans, que celebra anualment un Congrés on reconeixen la contribució dels caps de policia en la millora de la professió i el servei al ciutadà. Com a conseqüència de la pandèmia de la Covid 19, la seva Junta Directiva ha decidit fer entrega d’aquests reconeixements amb un format més individualitzat.

A l’acte també hi han assistit el president de l’ACCPOLC i superintendent cap de la Policia Local de Badalona, Conrad Fernández; el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; la cap del Servei de Suport al Sistema de Seguretat de la DGAS, Elisenda Ruiz; i els membres de la Junta Directiva de l’ACCPOLC, l’intendent sotscap de la Policia Local de Mataró, Xavier Santajuliana; l’intendent major cap de la Policia Local de Terrassa, Antoni Flores; l’inspector cap de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès, Joaquim Martín; i l’inspector cap de la Policia Local de Vilassar de Mar, Lluís López.