Ferrocarrils

FGC

El Tren dels Llacs reprèn el servei un cop aixecat el confinament perimetral comarcal

query_builder   27 abril 2021 10:11

event_note Nota de premsa

El Tren dels Llacs reprèn el servei un cop aixecat el confinament perimetral comarcal

  • Per garantir la disponibilitat de seient, les persones usuàries poden comprar el bitllet de forma anticipada a través del nou lloc web d’aquest tren turístic que fa el trajecte entre Lleida i La Pobla de Segur i que circularà els dissabtes fins al 30 d’octubre
FGC
Imatge del Tren Històric durant el seu recorregut entre Lleida i La Pobla de Segur.

El Tren dels Llacs tornarà a circular a partir del 8 de maig, un cop el Govern ha aixecat el confinament perimetral comarcal i es permeten els desplaçaments per tot el territori català. Aquest tren turístic va iniciar la temporada el 3 d’abril i, després d’aquest primer trajecte, la va haver de suspendre a causa de les mesures de restricció de la mobilitat a causa de la Covic-19. Ara, un cop aixecades aquestes restriccions, el servei turístic del Trens dels Llacs recupera la seva programació i el pròxim recorregut previst és el 8 de maig, ja que aquest dissabte, dia 1, és festiu. Així, el Tren Històric circularà tots els dissabtes fins al 17 de juliol i des del 21 d’agost fins al 30 d’octubre, excepte festius; mentre que el Tren Panoràmic ho farà els dies 24 i 31 de juliol i 7 i 14 d’agost.

Per garantir la disponibilitat de seient, aquesta temporada s’ha estrenat un nou lloc web que incorpora el servei de venda anticipada de bitllets de manera que les persones usuàries es poden assegurar la disponibilitat del trajecte el dia que desitgen realitzar la seva visita. A més, el Tren dels Llacs adopta totes les mesures i els protocols necessaris per garantir la seguretat durant el trajecte: dispensadors de gel hidroalcohòlic, senyalització amb les mesures Covid-19 i reforç del servei de neteja i desinfecció de les instal·lacions. A més, cal dur mascareta en tot moment.

El viatge amb tren es complementa amb l’oferta de diferents visites i activitats coordinades amb el territori que es poden consultar al mateix web del Tren dels Llacs, un servei que s’ofereix en coordinació amb del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

El Tren dels Llacs, que circula des de Lleida fins a La Pobla de Segur, entre muntanyes, ponts, túnels i espectaculars embassaments, trasllada els viatgers al bell mig de la natura sense baixar del vagó. L’experiència s’inicia a partir del propi viatge, sigui amb el Tren Històric que, gràcies a la seva estètica clàssica d’un autèntic ferrocarril dels anys 60, fa retrocedir en el temps als viatgers o bé amb el modern Tren Panoràmic, que permet gaudir dels meravellosos paisatges del recorregut gràcies a un disseny diàfan i obert a l’exterior amb grans finestrals.

El viatge en aquest singular tren turístic transcorre per la vora del riu Segre des de Lleida fins a La Pobla de Segur per una via única travessant les comarques del Segrià, La Noguera i la zona muntanyosa del Montsec fins a arribar al cor del Pallars Jussà. El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores d'un viatge espectacular entre la plana de Lleida i el Prepirineu.

Més informació: www.trendelsllacs.cat o a www.turismefgc.cat

1  

Imatges

Foto

Foto 489

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 450