Empresa i Treball

Lebor Gabala

Tercera jornada de 080 Barcelona Fashion Digital Edition

query_builder   28 abril 2021 20:56

event_note Nota de premsa

Tercera jornada de 080 Barcelona Fashion Digital Edition

Imatge Fashion Show Film de Custo
Imatge Fashion Show Film de Custo
  • EIKO AI, PABLO ERROZ, LEBOR GABALA, LR3, LOLA CASADEMUNT BY MAITE i CUSTO BARCELONA han presentat les seves propostes en la tercera jornada de Fashion Show Films de la 27a edició de 080 Barcelona Fashion a l’emplaçament excepcional de la Casa Milà (La Pedrera)

Descarrega aquí el vídeo resum de la jornada


080 Barcelona Fashion ha presentat la tercera jornada de Fashion Show Films en la que s'han pogut veure les propostes de EIKO AI, PABLO ERROZ, LEBOR GABALA, LR3, LOLA CASADEMUNT BY MAITE i CUSTO BARCELONA.

La segona jornada del 080 Barcelona Fashion ha començat amb el Fashion Show Film d’Eiko Ai, amb la seva col·lecció Blooming Earth, destinada a la dona d’avui; urbana, cosmopolita, inspiradora i sensual, que busca connectar amb la bellesa natural de la terra, amb l’esplendor visual i sensorial del moment present. S’han vist setins, tuls, lluentors, ganxets i teixits vaporosos que es fusionen amb estampats florals tant dibuixats com fotogràfics. Per agregar intensitat i màxim blooming, es barregen patchwork i color block. A nivell cromàtic s’emula a una evolució de la consciència humana provocada per l’evolució de les flors. Del negre de quan no hi havia flors a l’explosió floral de color i aromes per tot el planeta. La gamma de vermells, roses, grocs empolsats, verds aigua i clorofil·la són la varietat i riquesa floral. Les siluetes tenen un punt 70s i 90s, looks festius conviuen amb estils més casuals, depurats i relaxats; quimonos, mànigues i pantalons flare, vestits vaporosos i sets camisers oversize.

Eiko Ai
Eiko Ai

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Seguidament, PABLO ERROZ ha presentat 2015:2021, una col·lecció càpsula Non-seasonal 2022, unint propostes d’estiu i hivern ready-to-wear que ressalten l’ADN de la marca, sota la filosofia, per primera vegada de See Now Buy Now. 2015:2021 es composa d’una sèrie de clàssics renovats i coloristes sota el concepte de peces effortless, però que treballen a la seva vegada en siluetes complexes de punt modern. S’han vist materials com la napa, el punt, el cotó i el lli dins d’una paleta de colors naturals. A més, les peces de roba porten incorporat un codi NFC, un “passaport” de roba que, a través d’un smartphone es pot escanejar i saber la traçabilitat del producte. Una everyday collection diferent i versàtil en el seu conjunt, pensada per perdurar.

Pablo Erroz
Pablo Erroz

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

La tercera en presentar el seu Fashion Show Film ha sigut la marca Lebor Gabala, amb la col·lecció Harris Tweed Club. En ella, trobem àmplies jaquetes, abrics i blazers, teixits en jacquard amb pota de gall i de múltiples colors, des dels més sobris fins als meus vius i contrastats. També s’han vist jerseis i càrdigans teixits de caixmir i en llana verge en galges fines, en colors des del cru i l’albercoc o el visó. Altres peces d’alpaca, lleugera i en galga fina en colors vius inspirats en les flors silvestres, des del maduixa fins al violeta o el rosa, i la pana gruixuda de cotó, suavitzada, per completar el look de tardor de la col·lecció.

Lebor Gabala
Lebor Gabala

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

LR3 ha debutat al 080 Barcelona Fashion amb una col·lecció permanent que neix fonamentalment en la idea de buscar teixits per aquest estiu. El color és un dels eixos importants de la proposta creativa, entre els quals es destaquen els crus, blaus, vermells i daurats. L’altre eix important és el patró, que serveix per a tota la col·lecció de forma transversal, per així alentir processos de producció. En el Fashion Show Film s’han vist teixits molt lleugers com el lli i el cotó i estampats de multiratlles i quadres clàssics, perquè les persones es diverteixin amb la roba, tal i com manifesta LR3.  

LR3
LR3

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

Lola Casademunt by MAITE ha estat la següent a presentar el seu Fashion Show Film, amb la seva col·lecció The Wild Life Barcelona, que transmet l’escena de la Barcelona dels anys 90. Una ciutat oberta al món, molt urbana i cosmopolita, multicultural, amb un nivell artístic reconegut a nivell internacional i amb un cert toc underground i transgressor. S’ha vist una proposta que opta pel look sporty sofisticat combinat amb la identitat més característica de la marca, com és l’animal print, els colors vius i potents, estampats propis, i la cura dels detalls en cadascuna de les peces. Tot per una dona atrevida, a qui li agrada vestir-se de manera diferent, però sense deixar de sentir-se elegant i còmoda a la vegada.

Lola Casademunt by Maite
Lola Casademunt by Maite


CUSTO BARCELONA
ha tancat la jornada d’avui amb la seva col·lecció Wake Up World, inspirada en una nova consciència sorgida de les circumstàncies en les que tots ens hem vist sumits i amb un esperit que persegueix canvis. Oda al respecte, un parar-se a admirar la bellesa que ens rodeja i a ser, en definitiva, més humans. El color és la genètica d’aquesta col·lecció amb el blanc com a protagonista, barrejat amb els neons, colors brillants i efectes òptics creats amb la superposició de diferents textures, així com l’experimentalitat, tant en els materials com en les formes. La silueta es renova creant finestres que deixen veure el cos, forats creats a partir d’un patronatge molt cuidat per renovar el concepte de sensualitat.

Custo
Custo

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 Aquesta edició, 080 Barcelona Fashion compta amb marques patrocinadores i col·laboradores. Són espònsors Kevin Murphy (perruqueria oficial) i Thuya Professional Line (manicura oficials). Hi participen com a col·laboradores GHD (eines de perruqueria oficials), M·A·C Cosmetics (maquillatge oficial), Garmin (rellotge oficial), SVR Cosmetics (cosmètica oficial), Thuya Formació Professional (equip de maquillatge), Rowenta (planxat i eines d’higienització), Font Vella (aigua oficial) i La Roca Village (destí de shopping oficial). Les firmes reiteren el seu suport al projecte de 080 Barcelona Fashion.

 

Segueix-nos a les xarxes socials ___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat

14  

Imatges

Pablo Erroz_1

Pablo Erroz_1 1294

Pablo Erroz_2

Pablo Erroz_2 1528

LR3_1

LR3_1 924

LR3_2

LR3_2 840

Lola Casademunt by Maite_1

Lola Casademunt by Maite_1 1333

Lola Casademunt by Maite_2

Lola Casademunt by Maite_2 1335

Lebor Gabala_1

Lebor Gabala_1 1911

Lebor Gabala_2

Lebor Gabala_2 2109

Lebor Gabala_3

Lebor Gabala_3 761

Eiko_Ai_1

Eiko_Ai_1 1426

Eiko_Ai_2

Eiko_Ai_2 8821

Custo_1

Custo_1 2046

Custo_2

Custo_2 1991

Custo_3

Custo_3 939