Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern se sotmet a la primera sessió de control al Parlament de la nova legislatura

Les respostes dels consellers en funcions es podran seguir en directe en aquest web

query_builder   28 abril 2021 17:08

event_note Nota de premsa

El Govern se sotmet a la primera sessió de control al Parlament de la nova legislatura

Les respostes dels consellers en funcions es podran seguir en directe en aquest web

Parlament

El Govern de la Generalitat en funcions se sotmetrà demà dijous a la primera sessió de control de la nova legislatura per part dels grups parlamentaris, que els formularan diverses preguntes. El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, en respondrà dues sobre els ajuts a les polítiques industrials i la captació de la inversió estrangera el 2020 i les perspectives per al 2021. El titular de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, també respondrà dues preguntes sobre la situació de les persones amb dependència i l’acord per regular la pobresa energètica i les mesures de suport a les famílies en situació de vulnerabilitat. La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, respondrà sobre Televisió de Catalunya i la coordinació interdepartamental per afrontar la pandèmia de la Covid-19.

Al seu torn, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, parlarà sobre les eines i els protocols d’actuació policial i l’emergència habitacional i la intervenció policial en aquest àmbit. El titular de Polítiques digitals, Jordi Puigneró, explicarà l’Estratègia NewSpace de Catalunya; i la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, detallarà les actuacions previstes per reactivar la cultura. La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, respondrà una pregunta sobre la campanya agrària a les comarques de Lleida.

La consellera de Salut, Alba Vergés, respondrà tres qüestions: sobre la resposta sanitària davant la Covid-19 i dues sobre el pla de vacunació. El vicepresident Pere Aragonès, en substitució del president de la Generalitat, respondrà vuit preguntes, una de cada grup parlamentari, sobre la situació política, sanitària, econòmica i social. Tota la sessió de control es podrà seguir en directe al web https://govern.cat/.