Empresa i Treball

Imatge Fashion Show FIlm de Is coming

Darrera jornada de 080 Barcelona Fashion Digital Edition

query_builder   29 abril 2021 20:30

event_note Nota de premsa

Darrera jornada de 080 Barcelona Fashion Digital Edition

Imatge Fashion Show Film Victor Von Schwarz
Imatge Fashion Show Film Victor Von Schwarz
  • VICTOR VON SCHWARZ, OTRURA, IS COMING, ONRUSHW23FH, PARAISO han presentat les seves propostes en la darrera jornada de Fashion Show Films de la 27a edició de 080 Barcelona Fashion a l’emplaçament excepcional de la Casa Milà (La Pedrera)

Descarrega aquí el vídeo resum de la jornada

Descarrega aquí el vídeo resum del 080 Barcelona Fashion


080 Barcelona Fashion ha presentat la darrera jornada de Fashion Show Films en què s'han pogut veure les propostes de VICTOR VON SCHWARZ, OTRURA, IS COMING, ONRUSHW23FH i PARAISO.

El dissenyador VICTOR VON SCHWARZ ha inaugurat el quart i darrer dia del 080 Barcelona Fashion presentant la seva col·lecció Disco 2000, que neix durant el confinament, revisant fotos de l’adolescència i inspirant-se en els seus referents en la música i l’estètica de l’època. Durant el transcurs del Fashion Show Film s’han vist teles de llana de quadres de colors, paravents de polièster reciclat, tuls, encaixos amb talls de peces bàsiques i amb inspiració col·legial, vestits més voluminosos com els que lluïen Kurtney, amb els seus vestits llençols i baby doll o Candida Mary Doyle, amb la seva revisió de l’estètica Mod.

Victor Von Schwarz
Victor Von Schwarz

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

Seguidament, OTRURA ha presentat Año Latente 2020/2021, una col·lecció que s’inspira en el Latent, entès com totes aquelles emocions i sentiments que portem a l’interior, que a vegades poden sortir i expressar-se lliurement. La proposta creativa està confeccionada en llana freda, organdí, tul de cotó, ras, barreges de seda i llana amb superposicions. S’han vist capes de peces desgastades i plisats soleil que sorgeixen de l’interior de les peces, sastreria reconstruïda mínima, ús d’organdí com a vel per on observem crineres, entreteles, cotons, sidos i avios, i peces senzilles on només queden petites restes de la que va ser originalment.

Otrura

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

La tercera en presentar el seu Fashion Show Film ha estat la marca IS COMING amb Back to the origins, la seva proposta per la pròxima tardor-hivern basada en el joc de textures i colors. IS COMING imagina una dona urbana amb peces còmodes que li permeten expressar el seu veritable esperit, peces versàtils plenes de detalls i funcionalitat. S’han vist looks que van del dia a la nit i que s’adapten als moments d’oci i de treball. Els conjunts de dues peces guanyen protagonisme en una col·lecció plena d’estampats, teixits naturals com el lli i el cotó orgànic que es barregen com subtils tocs de lúrex que donen llum a les peces. Les jaquetes, jerseis confeccionats en punt i accessoris com bufandes o guants, es converteixen en les peces perfectes per alegrar els dies freds d’hivern i idear un look de forma original jugant amb les superposicions.  Peces versàtils i importants per estimar-les, gaudir-les i tenir-les molt de temps, tant pel seu disseny com per la seva qualitat.

Is coming
Is coming

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

ONRUSHW23FH també ha presentat la seva col·lecció en la darrera jornada del 080 Barcelona Fashion, amb Liminal, centrant-se en l’energia dels individus i com es comporten en l’espai que habitem a través del moviment i la tensió que provoca. Es tracta d’una col·lecció atemporal inspirada en Takis i Peter Sealy, dos artistes que treballen sobre el moviment, l’energia, el color i la il·luminació. Es dóna importància a les siluetes, que surten de la forma del propi cos i totes són variants entre elles. Siluetes rectes, cos sencer i total looks combinats amb moltes estructures en la part superior. El blau klein és el protagonista de la col·lecció, així com els estampats creats a partir de l’obra de Sealy.

OnrushW23FH
OnrushW23FH

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

La marca debutant PARAISO i la seva col·lecció Paraiso means fun ha tancat aquesta 27a edició del 080 Barcelona Fashion, una oda a la diversió i la bellesa on s’explora el plaer de la despreocupació, de la joventut d’esperit, del contacte i de l’amor a la vida. Explica la història d’un noi bon vivant que busca connectar amb l’aquí i l’ara i troba la bellesa en les coses més senzilles, com les roques tallades per anys de les onades del mar i les cases antigues escolpides pel pas dels anys. Paraiso troba la inspiració en allò antic i que recorda l’estiu: els llençols a ratlles d’un llit, les tovalloles antigues, la roba utilitzada del dia anterior, o al sol entrant per la finestra en un llarg dia d’estiu. La col·lecció és un cant a la vida: formes fàcils de portar, peces còmodes i sense gènere dins d’una paleta cromàtica molt vibrant que recorda els colors de l’estiu.

Paraiso
Paraiso

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

 

Aquesta edició, 080 Barcelona Fashion compta amb marques patrocinadores i col·laboradores. Són espònsors Kevin Murphy (perruqueria oficial) i Thuya Professional Line (manicura oficials). Hi participen com a col·laboradores GHD (eines de perruqueria oficials), M·A·C Cosmetics (maquillatge oficial), Garmin (rellotge oficial), SVR Cosmetics (cosmètica oficial), Thuya Formació Professional (equip de maquillatge), Rowenta (planxat i eines d’higienització), Font Vella (aigua oficial) i La Roca Village (destí de shopping oficial). Les firmes reiteren el seu suport al projecte de 080 Barcelona Fashion.

 

Segueix-nos a les xarxes socials ___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat

14  

Imatges

Is coming_1

Is coming_1 1115

Is coming_2

Is coming_2 1998

OnrushW23FH_1

OnrushW23FH_1 283

Is coming_3

Is coming_3 1812

OnrushW23FH_2

OnrushW23FH_2 238

OnrushW23FH_3

OnrushW23FH_3 1435

Otrura_1

Otrura_1 591

Otrura_2

Otrura_2 1741

Paraiso_1

Paraiso_1 486

Paraiso_2

Paraiso_2 1456

Paraiso_3

Paraiso_3 1703

Victor Von Schwarz_2

Victor Von Schwarz_2 1992

Victor Von Schwarz_1

Victor Von Schwarz_1 753

Victor Von Schwarz_3

Victor Von Schwarz_3 2115