Direcció General de Comunicació

Budo

Budó recorda que el Govern ha injectat més de 1.600 milions als sectors més afectats fent "economia de guerra"

query_builder   29 abril 2021 12:37

event_note Nota de premsa

Budó recorda que el Govern ha injectat més de 1.600 milions als sectors més afectats fent "economia de guerra"

Budó
  • La consellera de la Presidència subratlla la “voluntat" de l'Executiu de garantir la vacunació a tota la població de Catalunya a través d’un pla que avui ja ha permès “tenir la ciutadania més vulnerable vacunada i, per tant, protegida” 

 

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha recordat aquest matí des del Parlament de Catalunya que el Govern “ha estat capaç de mobilitzar més de 1.600 milions d'euros d'injecció directa de capital” als sectors més afectats per la pandèmia “fent gairebé allò que n’hem dit economia de guerra”, cosa que “encara estem esperant que faci el govern de l’Estat”. Així ho ha dit en resposta a les preguntes dels grups parlamentaris durant les quals també ha posat en valor que la Generalitat ha estat “acompanyant” a tots aquests sectors colpejats per la Covid-19 i ha mostrat la determinació de “seguir estant al costat de la població de Catalunya, treballant conjuntament”.  

 

Budó també ha subratllat la “voluntat del Govern de garantir la vacunació a tota la població de Catalunya” a través d’un pla de vacunació que avui dia ja ha permès “tenir la ciutadania més vulnerable vacunada i, per tant, protegida”. Tot i això, ha recordat que l’Executiu va proposar espaiar la dosi de vacunació entra la primera i la segona però “no s’ha permès” ja que els criteris de vacunació no s’estableixen des de Catalunya. En aquest sentit, ha explicat que “estan expectants, a veure què se’ns diu des del govern  de l’Estat” de saber si podran disposar de la segona dosi per aquells col·lectius que ja han estat vacunats amb la primera.