Incasòl

Naus als sector El Martinet de Ripollet (Vallès Occidental).

L'INCASÒL lloga a la Fundació Concepció Juvanteny una nau del sector el Martinet de Ripollet

query_builder   29 abril 2021 13:57

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL lloga a la Fundació Concepció Juvanteny una nau del sector el Martinet de Ripollet

  • La Fundació sense ànim de lucre es trasllada a una nova nau per ampliar les seves instal·lacions
  • El parc industrial del Martinet ofereix unes instal·lacions acabades de nova generació per a la petita, mitjana i gran empresa
Naus als sector El Martinet de Ripollet (Vallès Occidental).
Naus als sector El Martinet de Ripollet (Vallès Occidental).
L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i la Fundació Concepció Juvanteny han signat el contracte de lloguer de la nau 11A, de 1.062 m2 de superfície, del sector el Martinet de Ripollet (Vallès Occidental). La Fundació es trasllada dins del mateix complex per ampliar les seves instal·lacions actuals, fins ara situats a la nau 7A.

L’objecte social de la fundació, sense ànim de lucre,  és vetllar per la defensa i protecció dels drets dels infants i/o joves en general, amb especial menció d’aquells que estiguin o hagin estat en situació de risc social. L’activitat que s’implantarà a la nau sol·licitada està en funcionament des de l’any 2005 i ha donat feina i ha adreçat cap al mercat laboral ordinari a més de 50 joves en 15 anys.

Les tasques que realitzen els joves en aquesta empresa d'inserció són bàsicament, transport i destrucció confidencial de documents, digitalització de documentació i gestió d’arxius.

El projecte es desenvolupa a través de l’empresa d’inserció No a l’Atur, SL, EINA de la qual la Fundació Concepció Juvanteny, n’és entitat promotora d’acord amb la legislació vigent d’empreses d’inserció laboral.

El Martinet

L’INCASÒL va promoure el parc industrial del Martinet de Ripollet i Montcada i Reixac, un conjunt de 12 naus de nova generació amb la col·laboració del Grup Clapé per donar resposta a les necessitats del mercat, potenciant així la col·laboració público-privada. Per facilitar la implantació de les empreses, evitant una inversió inicial que en molts casos faria inviable el projecte a desenvolupar, l’INCASÒL ofereix les naus completament equipades i amb unes condicions de pagament molt flexibles.

El sector d’activitats econòmiques el Martinet està situat als municipis de Ripollet i Montcada i Reixac, en una localització privilegiada, a només cinc minuts de les principals vies de comunicació de l’àrea metropolitana de Barcelona. L'excel·lent xarxa de transport, a només 17 km de Barcelona, a peu de l'autopista AP7 i la B30, un dels corredors econòmics més importants d'Europa, fan d’aquest sector per a activitats econòmiques una opció altament competitiva.

1  

Fitxers adjunts

NOTA DE PREMSA

NOTA DE PREMSA
PDF | 181

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia