Bombers

Immoble afectat pel foc d'aquesta tarda, al num. 19 del c/ Sant Antoni de l'Hospitalet de Llobregat

Un home mor en un incendi d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

query_builder   29 abril 2021 21:02

event_note Nota de premsa

Un home mor en un incendi d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 18.33 hores, d’un incendi en un pis situat al número 19 del carrer de Sant Antoni, a l’Hospitalet de Llobregat.

A l’indret del sinistre s’hi ha desplaçat 8 dotacions de Bombers de la Generalitat, que han començat a treballar per sufocar les flames d’un foc molt desenvolupat que afectava un dels 4 estudis allotjats a la primera planta de l’edifici. La planta baixa acull 2 habitatges més.

En poder accedir a l’interior de l’habitatge sinistrat, els efectius de Bombers de la Generalitat hi han trobat el cadàver d’un home, presumptament el resident de l’habitatge afectat, el primer quarta. A més, a resultes d’inhalació de fum, una veïna de 86 anys, resident d’un dels habitatges de la planta baixa, ha estat evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Bellvitge, en estat menys greu. També un efectiu de la Policia Local de l’Hospitalet de Llobregat ha patit una lesió durant el servei en manipular una porta de l’habitatge.

 

Les flames han afectat fortament el petit estudi on s’ha declarat el sinistre, les causes del qual estan essent investigades pels Mossos d’Esquadra. La resta dels habitatges de l’immoble no han patit danys però unes bigues de fusta podrien haver resultat compromeses per l’acció del foc, per la qual cosa s’ha donat avís als serveis municipals d’arquitectura.

A més de les 8 dotacions de Bombers de la Generalitat que han participat en l’extinció de l’incendi, a l’operatiu hi han pres part 5 unitats del SEM, 2 de bàsiques i 3 de caràcter avançat; 3 patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de l’Hospitalet de Llobregat.

Cerdanyola del Vallès, 29 d’abril de 2021

20.50 hores