Direcció General de Comunicació

Consellera Budó:

Consellera Budó: "Cal posar en valor i donar visibilitat els èxits de les dones en l'esport"

query_builder   4 maig 2021 19:29

event_note Nota de premsa

Consellera Budó: "Cal posar en valor i donar visibilitat els èxits de les dones en l'esport"

  • La consellera de la Presidència ha rebut al Palau de la Generalitat les jugadores del primer i segon equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat pels èxits assolits aquesta temporada
Consellera Budó:

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha reivindicat que “cal posar en valor i donar visibilitat els èxits esportius de les dones” durant la recepció que ha ofert al Palau de la Generalitat a les jugadores del primer i segon equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat. La consellera ha remarcat que “les dones practiquem l’esport igual que els homes i ho fem amb els mateixos èxits. Per tant, cal normalitzar la realitat de les dones a l’esport”.

Budó ha felicitat a les jugadores pels èxits assolits aquesta temporada i les ha animat a “continuar obrint camí per fer possible que algun dia l’esport femení estigui equiparat a l’esport masculí i que traiem l’adjectiu ‘femení’ per normalitzat la realitat de les dones en l’esport”. Així mateix, la consellera ha insistit en la importància que les dones també estiguin presents a les directives dels clubs esportius i en els equips tècnics . “Celebro que en el vostre cas sigui una dona presidenta, que no és gens freqüent”, ha assenyalat.

La recepció a les jugadores de l’equip de DSV Club Voleibol Sant Cugat s’ha fet en reconeixement dels èxits que han assolit enguany. En concret, el segon equip ha pujat a la Superlliga 2 després de jugar a la fase d’ascens; mentre que el primer equip, ha quedat en cinquena posició a la Superlliga, la millor posició assolida per aquest equip en els més de 30 anys d’història del club.

A l'acte, també ha intervingut el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras. Hi ha assistit el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig;  la presidenta i el vicepresident del club, Maria Manén i Alfons Guirao, respectivament; així com Núria Terribas, en representació de la Federació Catalana de Voleibol.

4  

Imatges

Recepció a les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat (Autor: Paco J. Muñoz)

Recepció a les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat (Autor: Paco J. Muñoz) 668

Intervenció de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó (Autor: Paco J. Muñoz)

Intervenció de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó (Autor: Paco J. Muñoz) 505

Recepció a les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat II (Autor: Paco J. Muñoz)

Recepció a les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat II (Autor: Paco J. Muñoz) 469

Intervencio del secretari general de l'Esport i l'Activitat Física, Gerard Figueras (Foto: Paco J. Muñoz)

Intervencio del secretari general de l'Esport i l'Activitat Física, Gerard Figueras (Foto: Paco J. Muñoz) 514

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia