Educació

Mar Camacho

El Departament d'Educació i la Fundació Orange inauguren un nou GarageLab a Catalunya

query_builder   5 maig 2021 18:40

event_note Nota de premsa

El Departament d'Educació i la Fundació Orange inauguren un nou GarageLab a Catalunya

  • La directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital, Mar Camacho, ha visitat l’espai, situat al Centre de Formació d’Adults Arquitecte Jujol

 

  • Des del llançament el 2016 de GarageLab, ja són 3 les aules digitals de la Fundació Orange a Catalunya
Foto

El Departament d’Educació i la Fundació Orange impulsen el tercer GarageLab a Catalunya, situat al Centre de Formació d'Adults Arquitecte Jujol de Sant Joan Despí. Aquest matí ha tingut lloc l'acte d'inauguració amb la presència de la directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital, Mar Camacho, i el director de la Fundació Orange, Daniel Morales.

 

El programa GarageLab és una iniciativa de la Fundació Orange per a centres i escoles pertanyents a la Xarxa d'Escoles de Segona Oportunitat, centres públics, concertats o privats, associacions i fundacions educatives, per tal que puguin desenvolupar propostes per a l’alumnat, a través de l'entorn FabLab i el moviment Maker. L’objectiu és transformar els processos d'ensenyament, aprenentatge i creixement personal de l’alumnat que hi participa.

 

GarageLab està dirigit a estudiants amb dificultats d'adaptació i aprofitament en el sistema educatiu tradicional i té com a objectiu reduir la taxa d'abandonament escolar, incrementar la motivació de l'alumnat i impulsar la millora dels seus resultats acadèmics a través d’aquest entorn.

 

Els alumnes són els protagonistes des del primer moment d'aquest espai que representa l'aula, ja que ells mateixos dissenyen i construeixen el GarageLab mitjançant tècniques de disseny participatiu i autoconstrucció, acompanyats per professionals de l'arquitectura i el disseny .

 

 

5 de maig de 2021

 

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia