Direcció General de Comunicació

DGC

La Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, es reuneix amb el President del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco

query_builder   6 maig 2021 19:40

event_note Nota de premsa

La Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, es reuneix amb el President del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco

DGC
Aquest dijous 6 de maig la Consellera de la Presidència, Sra. Meritxell Budó, ha mantingut una trobada de treball amb el Sr. Alejandro Blanco, president del COE a la seu d’aquesta institució a Madrid.

En el decurs de la trobada, Budó i Blanco han valorat la situació de la Candidatura Pirineus - Barcelona 2030 per acollir els Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern.

Budó, que ha estat acompanyada pel Delegat del Govern a Madrid, Sr. Gorka Knorr, i pel Secretari General de l’Esport i l'Activitat Física i responsable de la candidatura, Sr. Gerard Figueras, ha lliurat a Blanco el llistat complert de treballs realitzats des de la Generalitat de Catalunya fins a la data en relació amb el projecte olímpic d'hivern.

Budó i Blanco han reiterat el compromís del Govern i del COE amb la candidatura i s’han emplaçat a continuar treballant per tal de poder-la formalitzar davant el Comitè Olímpic Internacional.

3  

Imatges

La consellera Meritxell Budó i el president del COE, Alejandro Blanco.

La consellera Meritxell Budó i el president del COE, Alejandro Blanco. 708

D'esquerra a dreta: Gerard Figueras, Meritxell Budó, Alejandro Blanco, Gorka Knorr.

D'esquerra a dreta: Gerard Figueras, Meritxell Budó, Alejandro Blanco, Gorka Knorr. 617

La consellera Meritxell Budó ha visitat la seu del COE.

La consellera Meritxell Budó ha visitat la seu del COE. 624

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia