Direcció General de Comunicació

DGC

La Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, es reuneix amb el President del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco

query_builder   6 maig 2021 19:40

event_note Nota de premsa

La Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, es reuneix amb el President del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco

DGC
Aquest dijous 6 de maig la Consellera de la Presidència, Sra. Meritxell Budó, ha mantingut una trobada de treball amb el Sr. Alejandro Blanco, president del COE a la seu d’aquesta institució a Madrid.

En el decurs de la trobada, Budó i Blanco han valorat la situació de la Candidatura Pirineus - Barcelona 2030 per acollir els Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern.

Budó, que ha estat acompanyada pel Delegat del Govern a Madrid, Sr. Gorka Knorr, i pel Secretari General de l’Esport i l'Activitat Física i responsable de la candidatura, Sr. Gerard Figueras, ha lliurat a Blanco el llistat complert de treballs realitzats des de la Generalitat de Catalunya fins a la data en relació amb el projecte olímpic d'hivern.

Budó i Blanco han reiterat el compromís del Govern i del COE amb la candidatura i s’han emplaçat a continuar treballant per tal de poder-la formalitzar davant el Comitè Olímpic Internacional.

3  

Imatges

La consellera Meritxell Budó i el president del COE, Alejandro Blanco.

La consellera Meritxell Budó i el president del COE, Alejandro Blanco. 708

D'esquerra a dreta: Gerard Figueras, Meritxell Budó, Alejandro Blanco, Gorka Knorr.

D'esquerra a dreta: Gerard Figueras, Meritxell Budó, Alejandro Blanco, Gorka Knorr. 617

La consellera Meritxell Budó ha visitat la seu del COE.

La consellera Meritxell Budó ha visitat la seu del COE. 624