Empresa i Treball

Conseller Tremosa en la visita a Lleida

El conseller Tremosa fa una visita institucional a Lleida

query_builder   7 maig 2021 14:57

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa fa una visita institucional a Lleida

Conseller Tremosa en la visita a Lleida
Conseller Tremosa en la visita a Lleida
  • El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha visitat avui l'estació duanera Edullesa i l’empresa de transport internacional Trota


El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a la demarcació, Ramon Alturo, ha realitzat aquest matí una visita institucional a Lleida.

El conseller ha visitat, primer, l’estació duanera Edullesa, empresa especialitzada en les gestions duaneres d’importació i exportació de productes industrials i agroalimentaris; i ha mantingut una reunió de treball amb el president d’Edullesa i president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, i amb membres del Consell d’Administració, per tal de conèixer de primera mà quines són les necessitats del territori en l’exportació dels productes agroalimentaris, la seva logística i les tramitacions duaneres que es requereixen. El punt duaner de Lleida Edullesa ha ampliat aquest 2021 personal, serveis i horaris per tal de facilitar a les empreses els tràmits de les seves exportacions. La sortida del Regne Unit de la Unió Europea i del mercat comú ha comportat n important increment en el volum d’exportacions d’Edullesa, que en els primers mesos de l’any ha tramitat un total de 4.230 operacions, el 96% de les quals amb destinació al territori britànic. Especialitzada en productes agroalimentaris, l’empresa ja preveu també l’ampliació dels seus serveis amb motiu de la campanya fructícola d’aquest estiu.

Posteriorment el conseller Tremosa s’ha desplaçat a Trota, empresa familiar de transport internacional present al mercat des de fa més de 50 anys. La companyia està ubicada a la zona industrial del CIM Lleida. Amb hubs a Lleida, Madrid , Huelva i Arràs a França, Trota, disposa de més de 400 vehicles propis, i aposta per la innovació i la tecnologia per tal de garantir la màxima qualitat, sostenibilitat i seguretat en el transport de mercaderies. El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha visitat les instal·lacions i s’ha reunit amb el president i CEO de Trota, Francesc Trota, i el director general de l’empresa, Josetxo Martínez.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

2  

Imatges

El conseller Tremosa en la visita a Lleida_2

El conseller Tremosa en la visita a Lleida_2 3836

Conseller Tremosa en la visita a Lleida

Conseller Tremosa en la visita a Lleida 2905

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia