Protecció Civil

Estavellada una avioneta amb una ocupant a Sabadell (Vallès Occidental)

query_builder   8 maig 2021 19:27

event_note Nota de premsa

Estavellada una avioneta amb una ocupant a Sabadell (Vallès Occidental)

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda l’Alerta del Pla especial per a emergències aeronàutiques de Catalunya (AEROCAT) per l’accident d’una avioneta que s’ha estavellat als afores de l’aeroport de Sabadell durant les maniobres d’aterratge.  

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció civil ha rebut l’avís avui a les 18:03 de l'aeroport de Sabadell indicant que activaven el seu pla d'emergències en Alerta Local a causa d'una avioneta biplaça que havia d'aterrar amb baixa pressió d'oli. A les 18:10, el mateix aeroport de Sabadell ha donat avís que l'avioneta s'ha estavellat als afores de l'aeroport durant les maniobres d'aterratge, exactament a les vies del tren de Renfe (línies R4 i R12) i que posen el pla en Emergència.

ADIF ha informat que l'avioneta està situada exactament al pk ferroviari 346, entre Sabadell Sud i Barberà del Vallès i, tot i que la circulació de trens està aturada, no està afectada la catenària.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès la pilot, única tripulant de l’avioneta, que ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. El SEM hi ha desplaçat 3 ambulàncies al lloc de l’accident.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat 4 dotacions al lloc de l’accident. Els Bombers han tallat el subministrament de combustible del motor de l’aeronau.

L'avioneta accidentada realitzava trajecte Reus-Reus, i havia d'aterrar a Sabadell pels problemes amb la pressió d'oli.

Al lloc també s’han desplaçat Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Sabadell. També està de camí el director de l'Aeroport de Sabadell.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia