Palau Robert

tricicle

Organitzada pel CoNCA amb el suport del Palau Robert

Xerrada amb TRICICLE, el llenguatge del gest i de l'humor traspassa generacions

query_builder   10 maig 2021 12:23

event_note Nota de premsa

Organitzada pel CoNCA amb el suport del Palau Robert

Xerrada amb TRICICLE, el llenguatge del gest i de l'humor traspassa generacions

El CoNCA, amb la voluntat de promoure la transmissió de coneixement, el poder transformador de la cultura i el compromís territorial, organitza diverses activitats al voltant dels Premis Nacionals de Cultura agrupades sota la nomenclatura de l’Any del premiat.

 

tricicle

Enguany, amb el títol d’Il·lacions, organitza accions amb els premiats i premiades del 2020 per difondre la seva activitat amb la voluntat, també, d’interactuar amb la xarxa d’entitats culturals, festivals i equipaments.

En el cas del Tricicle, el CoNCA proposa, amb el suport de la Direcció general de Difusió del Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, l’acte Xerrada amb Tricicle, el llenguatge del gest i de l’humor traspassa generacions, que tindrà lloc el proper dimarts 11 de maig, a les 11.30h, a la sala Cotxeres del Palau Robert.

L’activitat se celebra en el marc de l’exposició Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge recentment inaugurada al Palau Robert, on s’estarà fins l’1 d’octubre, i comptarà amb la presència i salutació prèvia del director general de Difusió, Jordi del Río.

Hi participaran els tres membres del Tricicle, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, l’actriu Laura Aubert, Guillem Albà i l’escriptor Eduardo Mendoza. El periodista i gran seguidor de El Tricicle, Toni Clapés, en serà el moderador.

L’esdeveniment es podrà seguir per streaming a través del canal YouTube del CoNCA (https://www.youtube.com/channel/UCn1Xe_pYYSeWbYsYnV9Nupg)

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia