Bombers

Un menor va perdre la vida en caure a la riera de Rajadell, a Manresa (Bages)

query_builder   15 maig 2021 09:53

event_note Nota de premsa

Un menor va perdre la vida en caure a la riera de Rajadell, a Manresa (Bages)

Els Bombers de la Generalitat van treballar, ahir al vespre en ser alertats, a les 20.17 hores, en la recerca i rescat d’un menor de 7 anys que va caure a l’aigua, en una zona de gorgs de la riera de Rajadell, a Manresa (Bages). D’entrada es van activar quatre dotacions i també la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials).

Els primers efectius que van arribar van iniciar la recerca per la riera i, de seguida, un dels bombers va localitzar el menor a dins de l’aigua, al Gorg de les Escaletes. Una vegada el van poder treure, ràpidament van iniciar les maniobres RCP juntament amb el personal sanitari del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que s’hi va desplaçar amb quatre unitats (entre les quals hi havia personal de suport psicològic). Però van ser infructuoses i  no se’l va poder reanimar, i finalment es va confirmar la seva mort.

Fins al lloc també s’hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, que es van fer càrrec de les diligències judicials, i efectius de la Policia Local.

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia