Ferrocarrils

FGC

FGC instal·la a la línia Llobregat-Anoia el característic rombe de la companyia amb els noms de les estacions

query_builder   18 maig 2021 11:48

event_note Nota de premsa

FGC instal·la a la línia Llobregat-Anoia el característic rombe de la companyia amb els noms de les estacions

  • Amb aquesta actuació, Ferrocarrils unifica la senyalització i la identificació de totes les seves línies: Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-la Pobla de Segur
  • La instal·lació dels rombes va ser un dels suggeriments que el personal d’estacions d’FGC va presentar en el marc del projecte ‘Al teu costat’ per millorar el servei a les persones usuàries
FGC


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha completat la instal·lació dels característics rombes amb els noms de les estacions a les andanes de la línia Llobregat-Anoia. D’aquesta manera totes les estacions d’FGC, tant les d’aquesta línia com les de la Barcelona-Vallès i Lleida-la Pobla de Segur, estan identificades visualment de la mateixa manera.

Aquesta millora està en la línia de la política d’FGC d’unificar la senyalització i la identificació de totes les línies i reforçar la identitat corporativa de la companyia. D’altra banda, aquesta homogeneïtzació millora la comunicació a les persones usuàries i reforça la imatge de qualitat del servei, completant els atributs comuns a totes les línies, com per exemple l’atenció al client, la puntualitat o la seguretat.

La iniciativa d’instal·lar el característic rombe a totes les estacions va sorgir dins del projecte d’FGC ‘Al teu costat’ a través del qual es fomenta la participació dels agents d’estacions de Ferrocarrils i se’ls faciliten eines per assegurar l’excel·lència en el servei a les persones usuàries i a la vegada fomentar el paper actiu del personal contribuint amb aportacions al canvi. Així, la instal·lació dels rombes va ser un dels suggeriments que l’equip d’estacions d’FGC va presentar en el marc d’aquest projecte.

FGC

5  

Imatges

Foto

Foto 352

Foto

Foto 716

Foto

Foto 898

Foto

Foto 347

Foto

Foto 392

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 829

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia