Palau Robert

tricicle

Al Jardí, el dia 31 de maig a les 12:30h.

Presentació del llibre Tricicle Clic, catàleg de l'exposició homònima, al Palau Robert

query_builder   27 maig 2021 13:28

event_note Nota de premsa

Al Jardí, el dia 31 de maig a les 12:30h.

Presentació del llibre Tricicle Clic, catàleg de l'exposició homònima, al Palau Robert

Dilluns dia 31 de maig, a les 12:30h, al Jardí, es fa la presentació del llibre Tricicle Clic, publicació que és el catàleg de l’exposició actualment a Palau Robert, però que va més enllà, en incloure articles fets ad hoc que no figuren a la mostra.

tricicle

A la presentació hi participaran Joan Gràcia i Carles Sans, membres del Tricicle, el catedràtic Juan A. Ríos Carratalà, un dels grans especialistes en la trajectòria de la companyia, el comissari de l’exposició i coordinador del llibre, Juli Capella i el president de la Fundació SGAE, Juan José Solana.

El llibre l’edita Galaxia Gutenberg, i, a banda dels citats, hi col·laboren Justo Barranco i , Marta Cervera (periodistes culturals), Santiago Fondevila (crític de teatre) i Rosana Torres (periodista especialitzada en arts escèniques).

Tricicle Clic, tant el llibre com l’exposició, és el relat d’una trajectòria que comença el 1979, i que aborda amb simpatia el recorregut de les persones que han fet possible l’aventura, els personatges que hi ha al darrere, les obres que han creat i les respostes que han rebut, amb especial menció del públic, l’autèntica referència de la companyia.

L’exposició es pot veure al Palau Robert fins a principis del mes d’octubre.

Els mitjans que desitgin assistir a la presentació del llibre, per les limitacions d’aforament derivades de la covid, han de comunicar-ho a: tramesespalaurobert@gencat.cat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia