Mossos d'Esquadra

material intervingut

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una partida il·legal de pòquer a Segur de Calafell i intervenen més de 6.000 euros

query_builder   30 maig 2021 13:04

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una partida il·legal de pòquer a Segur de Calafell i intervenen més de 6.000 euros

  • Hi ha set persones denunciades entre les quals es troba l’organitzador de la partida

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la Regió Policial Camp de Tarragona van denunciar dimecres passat set persones per una partida il·legal de pòquer a Segur de Calafell (Baix Penedès).

 

La investigació va començar a principis de mes arran de diverses informacions que apuntaven a la celebració de timbes de pòquer il·legals. Després de setmanes de gestions, dimecres els agents van irrompre a les dependències d’un club esportiu de Segur de Calafell.

 

Els agents van comprovar que es tractava d’una partida il·legal ben organitzada en la que estaven participant set persones, sis jugadors i un crupier. Una de les persones va resultar ser l’organitzador i responsable de l’establiment.

 

En aquesta entrada, els mossos van intervenir baralles de cartes de pòquer, nombroses fitxes de joc valorades en més de 6.000 euros al canvi, una taula professional de pòquer i 520 euros en efectiu que formaven també part de la partida.

 

Els set implicats van quedar denunciats en base a la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya. L’organitzador va ser denunciat per una infracció molt greu la qual comporta multes que podrien arribar als 600 mil euros. Per la seva part, la resta de jugadors van ser sancionats per una infracció greu de la llei i que té multes de fins als 30 mil euros.

           

 

Àrea de Comunicació

Tarragona, 30 de maig de 2021

3  

Imatges

material intervingut

material intervingut 483

material intervingut 2

material intervingut 2 156

material intervingut 3

material intervingut 3 297