President

El president i la consellera amb les jugadores

President Aragonès, a l'equip femení del FC Barcelona: "Heu trencat tots els sostres de vidre en l'àmbit de l'esport, però també en el social"

query_builder   4 juny 2021 17:47

event_note Nota de premsa

President Aragonès, a l'equip femení del FC Barcelona: "Heu trencat tots els sostres de vidre en l'àmbit de l'esport, però també en el social"

  • El cap de l’Executiu ha rebut al Palau de la Generalitat les campiones de Lliga, Lliga de Campiones i Copa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha rebut aquesta tarda al Palau a l’equip femení del FC Barcelona, que aquesta temporada s'ha proclamat campió de la Lliga, la Lliga de Campiones i la Copa. Durant l’acte, el cap de l’Executiu ha felicitat les jugadores per “haver trencat tots els sostres de vidre en l’àmbit de l’esport, però també en l’àmbit social, en què massa vegades encara s’han de seguir subratllant els èxits que aconsegueixen les dones”.

El president i la consellera amb les jugadores{"name":"2021/06/04/17/48/eefed67d-eaa6-4e75-93da-6ca7937b812d.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"2776"}

En aquesta mateixa línia, Pere Aragonès ha dit a les jugadores que són “un referent per a moltes joves, però també per a molts joves. Un referent d’esforç, de treball i de què amb el treball en equip i aportant tot l’esforç individual fins al darrer alè es poden aconseguir grans èxits”.

En l’acte també ha intervingut la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que ha destacat que "queda molt camí per recórrer" per situar l'esport femení al mateix nivell que el masculí. "Per fer-ho, cal que treballem conjuntament per fer passes endavant a favor de la igualtat de gènere en l'esport català i que les dones esportistes guanyem suport, visibilitat i projecció mediàtica", ha afegit, i ha anunciat la seva voluntat que aquesta "sigui la legislatura de l'esport femení". "Hi dedicarem tots els esforços i tots els recursos", ha assegurat.

En la recepció, que s’ha fet al Pati de Carruatges del Palau de la Generalitat, també han pres part la capitana de l'equip, Vicky Losada; l'entrenador, Lluís Cortés, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta.


2  

Imatges

Fotografia de grup

Fotografia de grup 2776

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte 2507

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia