Recerca i Universitats

PAU2021

Els estudiants s'han examinat avui d'Història a la PAU, última matèria comuna

query_builder   10 juny 2021 13:52

event_note Nota de premsa

Els estudiants s'han examinat avui d'Història a la PAU, última matèria comuna

PAU 2021

En el tercer i penúltim dia d’exàmens de la prova d'accés a la universitat (PAU), els estudiants s'han examinat a la fase general de l’última matèria comuna, Història. 

A la prova d'Història han hagut d’escollir dos exercicis dels quatre que es proposaven. En el primer havien de comentar la Llei del cadenat, promoguda el 1910 pe president del Consell de Ministres espanyol, José Canalejas. En el segon, els estudiants havien d’explicar una fotografia sobre les riuades a Sant Adrià de Besòs ocorregudes el 1962. La tercera possibilitat presentava el text d’un decret de termes municipals del 1931, promogut pel llavors ministre de Treball i Previsió espanyol, Francisco Largo Caballero. I a la quarta calia comentar una fotografia feta a Reus el 15 de gener de 1939. En tots els casos, els estudiants havien de contextualitzar històricament els documents i respondre les preguntes plantejades relatives al seu contingut.

Després, els estudiants s’han examinat de matèries de modalitat corresponents a Dibuix artístic, Llatí, i Matemàtiques. I per la tarda ho faran de les proves de Dibuix tècnic, Història de la Filosofia, i Literatura castellana.

Els exàmens en format PDF estan disponibles, a mesura que van finalitzant les proves, al web de Canal Universitats

Aquest són els horaris de les proves de demà, últim dia de la PAU

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia