Mossos d'Esquadra

CME

Detingut a Barcelona un home que es dedicava al tràfic de drogues en un domicili al barri de Baró de Viver

query_builder   12 juny 2021 10:30

event_note Nota de premsa

Detingut a Barcelona un home que es dedicava al tràfic de drogues en un domicili al barri de Baró de Viver

. La investigació conjunta dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana es va iniciar a finals de març arran de les informacions rebudes envers un immoble on  presumptament es venien substàncies estupefaents

 . El passat dia 6 de juny, es van realitzar dues entrades i escorcolls en dos domicilis, un a Baró de Viver i un altre a Santa Coloma, on es va detenir una persona, i es van comissar diverses dosis de cocaïna, haixix, dues armes simulades, 17.000 euros i estris per al consum i documentació que acreditava l’activitat il·lícita

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d'investigació de la comissaria de Sant Andreu, juntament amb la Unitat d'investigació de la Guàrdia Urbana de Barcelona, van iniciar fa uns mesos una  investigació sobre un immoble on es venien substàncies estupefaents en el barri de Baró de Viver de Barcelona. 

La investigació tenia el seu origen en diverses informacions que manifestaven que hi havien persones toxicòmanes comprant substàncies estupefaents a un immoble del barri, i això els generava inseguretat per a ells mateixos i per als seus familiars. Les informacions arribaven de forma anònima per por a possibles represàlies per part dels inquilins del pis investigat, motiu pel qual no es coneixien denúncies d’aquest fet delictiu. 

En un primer operatiu, el passat dimecres 13 de maig al matí, efectius dels dos cossos policials van fer una entrada i escorcoll per ordre judicial dels dos domicilis, on es va detenir dues persones implicades en el tràfic de drogues.

Un cop desmantellat aquest punt de venda de droga, la investigació no es va tancar ja que es va determinar que hi havia un tercer pis del mateix immoble, on presumptament també es subministraven substàncies estupefaents a persones toxicòmanes, i també a un altre domicili, ubicat a Santa Coloma de Gramenet. 

Un cop es va disposar d’indicis suficients per acreditar l’activitat delictiva, el passat dia 6 de juny es van realitzar dues entrades i escorcolls amb autorització judicial en els domicilis investigats i es va detenir una persona. També es van comissar diverses dosis de cocaïna, una peça de haixix de 50 grams, una balança de precisió, 17.000 euros, dues armes de foc simulades i documentació que acreditava l’activitat delinqüencial que s’hi desenvolupava.

El detingut va passar a disposició judicial el passat dia 11 de juny i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Àrea de Comunicació

Barcelona, 11 de juny de 2021

2  

Imatges

CME

CME 690

CME

CME 580