Interior

Foto

El conseller Joan Ignasi Elena visita l'Àrea General dels Agents Rurals

query_builder   15 juny 2021 15:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Ignasi Elena visita l'Àrea General dels Agents Rurals

Foto helicòpter

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha visitat l’Àrea General dels Agents Rurals, situada a la Finca de Torreferrussa a Santa Perpètua de Mogoda. 

Acompanyat del director general dels Agents Rurals, Marc Costa, i de l’inspector en cap del Cos d’Agents Rurals, Antoni Mur, el conseller ha pogut conèixer de primera mà els diferents grups de suport i especials del cos.

Després de visitar la sala del control central dels Agents Rurals, el conseller Elena ha mantingut una primera sessió de treball amb els comandaments i els caps regionals dels Agents Rurals.  

Durant la trobada, Elena i Costa han abordat els reptes del cos així com l’objectiu de potenciar l’operativitat del mateix per seguir prestant un servei de qualitat. El conseller Elena ha volgut posar en valor la tasca que desenvolupa el Cos d’Agents Rurals i ha agraït “la professionalitat i vocació de servei de tots els agents, especialment durant aquest any especialment difícil”, ha expressat.

Elena ha remarcat també que “és una bona noticia el canvi al Departament d’Interior, que ha de permetre una major eficàcia i coordinació”, i en aquest sentit, ha destacat el seu compromís amb el Pla Estratègic del cos. “Quan hi ha un projecte, hi ha camí i hi ha futur”, ha assegurat el conseller.

El Cos d'Agents Rurals, nascut com a tal el 1986, és un cos de vigilància, control i col·laboració en la gestió del medi natural, de protecció i prevenció integrals del medi ambient i de policia administrativa especial, sens perjudici de les funcions investigadores que li puguin correspondre, d'acord amb la legislació vigent.

Està format per uns 500 agents que actuen a tot Catalunya i tenen la condició d'agents de l'autoritat en l'exercici de llurs funcions.

S’estructura en l’Àrea General, 7 àrees regionals (Alt Pirineu, Girona, Catalunya Central, Lleida, Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre) i Àrees Bàsiques, que corresponen a les comarques de Catalunya.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia