Educació

Fotografia nou equip

Gonzàlez-Cambray presenta un nou equip directiu amb "la mirada dels centres i l'alumnat"

query_builder   15 juny 2021 17:06

event_note Nota de premsa

Gonzàlez-Cambray presenta un nou equip directiu amb "la mirada dels centres i l'alumnat"

  • El conseller d’Educació ha anunciat que la nova estructura del Departament comptarà amb la creació de la direcció general d'Atenció a l’Alumnat
  • Gonzàlez-Cambray ha destacat la “transformació educativa” i “l’equitat” com a objectius de legislatura
  • Així ho ha explicat aquesta tarda davant dels mitjans de comunicació
Fotografia nou equip

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha manifestat que “per donar resposta als nous reptes educatius necessitem un equip renovat, amb nous perfils i amb la mirada dels centres i l’alumnat, un equip que alhora té expertesa tècnica i sobretot una clara visió pedagògica”. Així ho ha dit aquesta tarda a la seu del Departament, on ha presentat el nou equip directiu d’Educació davant dels mitjans de comunicació.

 

Durant la presentació, el conseller d’Educació ha anunciat que la nova estructura del Departament comptarà amb la creació de la direcció general d'Atenció a l’Alumnat, perquè “tot el que fem ha de tenir l'alumne com a objecte i subjecte, ha de tenir un impacte dins de l’aula i ha de ser útil”. També ha destacat la “feminització del Departament”, atès que el nou equip està format per 7 dones i 4 homes.

 

Gonzàlez-Cambray ha parlat sobre els nous objectius de legislatura: “El nostre horitzó és una transformació educativa amb una educació que ens doni les millors eines per al nostre alumnat, i passa perquè siguem capaços de fer-la sistèmica”. “I, alhora, aquesta transformació no té sentit si no la fem amb equitat i igualtat d'oportunitats”, ha afegit. El conseller també ha remarcat que durant aquesta nova etapa es farà “una aposta per la formació professional i per poder acabar la legislatura amb la gratuïtat de l’etapa 0-3”.

 

El titular d’Educació ha explicat que “en post-pandèmia afrontarem una nova etapa en el sistema educatiu diferent, perquè no tornarem a l'escola d'abans de la pandèmia”. Ha dit que “hem de ser capaços de desplegar les polítiques iniciades i alhora aprendre de tot el que hem viscut aquest curs i del que ens ha ensenyat la pandèmia”. En aquest sentit, ha subratllat “la capacitat d’adaptació del sistema educatiu català, de poder repensar amb creativitat com donar resposta a les necessitats dels nostres infants, aquest ensenyament competencial i de les emocions”.

 

 

 

15 de juny de 2021

1  

Imatges

Fotografia nou equip

Fotografia nou equip 156

1  

Fitxers adjunts

Perfils nou equip

Perfils nou equip
PDF | 30