Bombers

Els Bombers de la Generalitat rescaten un menor al pantà de la Llosa del Cavall (Solsonès)

query_builder   17 juny 2021 19:15

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat rescaten un menor al pantà de la Llosa del Cavall (Solsonès)

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquesta tarda un menor al pantà de la Llosa del Cavall a Sant Llorenç de Morunys. La recerca s’ha iniciat a partir de l’avís rebut a les 14.39 hores d’aquesta tarda, en què s’alertava de la seva desaparició.

Segons les primeres informacions, el menor formava part d’un grup que havia pres part en una activitat de rem en caiac. Un grup de joves va optar també per fer un bany al pantà. En algun moment, un dels menors ha desaparegut dins l’aigua mentre es banyava. Un cop activats, els Bombers de la Generalitat  l’han localitzat dins el pantà, a les 16.06 hores, i l’han extret de l’aigua. Tot seguit, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques l’han començat a atendre, sense èxit. Mossos d’Esquadra obriran l’atestat corresponent.

El dispositiu coordinat per part de Bombers de la Generalitat ha comptat amb efectius del Grup d’Actuacions Especials del GRAE subaquàtic, una embarcació, 12 dotacions terrestres i, inicialment, també s’hi ha desplaçat l’helicòpter amb efectius del GRAE i metge.

En l’operatiu també hi han treballat 2 unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un equip de suport psicològic. Per part dels Mossos d’Esquadra s’hi han desplaçat membres de la unitat de muntanya, seguretat ciutadana, investigació i un helicòpter.

Cerdanyola del Vallès, 17 de juny de 2021

19.15 hores