Bombers

Revetlla de Sant Joan

Balanç Revetlla de Sant Joan: Els Bombers de la Generalitat atenen 231 avisos entre les 22.00 i les 00.00 hores

query_builder   24 juny 2021 00:49

event_note Nota de premsa

Balanç Revetlla de Sant Joan: Els Bombers de la Generalitat atenen 231 avisos entre les 22.00 i les 00.00 hores

  • Des de les 20 hores, els Bombers han atès un total de 299 avisos
  • Les comarques de l’àrea metropolitana concentren la majoria de serveis
Serveis Bombers durant la revetlla

Els Bombers de la Generalitat han atès 231 avisos entre les 22.00h i les 00.00h d’aquesta revetlla de Sant Joan. Així, des de les 20 hores s’han atès un total de 299 avisos. En aquestes darreres dues hores, la majoria d’avisos ha estat per atendre incendis: 90 de vegetació (forestal, urbana i agrícola) i 124 per incendis urbans (contenidors, habitatge, fogueres...). Cap servei greu.

Pel que fa a les comarques, el volum de serveis es concentra, com és habitual, a les comarques de l’àrea metropolitana: Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme. També destacar el volum de serveis al Gironès i al Segrià.

D’aquestes darreres dues hores tan sols destacar un servei a Mataró en què 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat han fet tasques de suport als sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) per immobilitzar i evacuar una persona que havia caigut a la zona de roques, a l’espigó del passeig Marítim de Mataró (avís 22.09 hores).

A Terrassa, s’han mobilitzat 4 dotacions per apagar un incendi que afectava una antiga fàbrica abandonada a la ronda Ponent cantonada amb l’avinguda Joaquim Sagrera (avís 23.41 hores). Cap persona ferida.

Teniu a la vostra disposició les imatges enregistrades i editades per l’Equip d’Enregistrament d’Imatges (EEI) dels Bombers de la Generalitat de serveis d’aquesta Revetlla de Sant Joan a la Regió d’Emergències Metropolitana Sud.

Us les podeu descarregar des de l'adreça següent:

Adreça: http://83.247.143.14

Usuari: mcbombers

Contrasenya: B2jPF34wr

Autoritzem exclusivament l’emissió i la publicació dels vídeos d’intervencions del Cos de Bombers de la Generalitat a través de canals de televisió o portals de mitjans de comunicació digitals.

En el document PDF adjunt us detallem el resum acumulat, per comarques, de serveis atesos pels Bombers de la Generalitat entre les 20.00 hores i les 00.00 hores d’aquesta mitja nit.

 

1  

Fitxers adjunts

Balanç Revetlla de Sant Joan 00 hores

Balanç Revetlla de Sant Joan 00 hores
PDF | 182