Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi de vegetació a Alfarràs que ha afectat 55 Has i que ja ha entrat a l'Aragó

query_builder   27 juny 2021 23:44

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi de vegetació a Alfarràs que ha afectat 55 Has i que ja ha entrat a l'Aragó

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 19.48h en un incendi de vegetació al Segrià que, segons el Cos d’Agents Rurals, ha afectat 42,7 hectàrees en territori català (majoritàriament forestals), però que des dels volts de les 22h ja ha entrat a l’Aragó. En total, segons dades dels Agents Rurals, l’incendi afecta unes 55 hectàrees, comptabilitzant les cremades a Catalunya i les d’Aragó. En aquests moments, els Bombers de la Generalitat hi treballen amb 42 dotacions terrestres.

El foc, que s’hauria iniciat a l’alçada del quilòmetre 28,800 de la carretera N-230, al seu pas per Alfarràs, ha començat cremant cultius de cereals. Després de saltar la carretera, ha entrat en zona forestal, cremant en ascendent la serra de les Guixeres. Un cop superada la carena, el front de foc ha tornat a cremar superficie agrícola i ara, ja dins d’Aragó, afecta novament zona forestal.

No ha calgut evacuar cap propietat ni cap zona poblada. Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l’incendi.

Cerdanyola del Vallès, 27 de juny de 2021

23.42 hores