Interior

Foto

Tamara Garcia de la Calle, directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

query_builder   29 juny 2021 14:31

event_note Nota de premsa

Tamara Garcia de la Calle, directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Foto
Tamara Garcia de la Calle

El Govern de la Generalitat ha aprovat avui el nomenament de Tamara Garcia de la Calle com a directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Nascuda l’any 1977 a Sant Vicenç de Castellet, és llicenciada en Psicologia Social i de les Organitzacions i té un Màster d’Esade en Direcció Pública (Executive Manager Public Administration, EMPA) així com un Postgrau en gestió de la formació contínua a les organitzacions i un Mestratge en Alta Funció Directiva.

Des del juny del 2017 fins a l’actualitat ha estat cap del Gabinet Tècnic del Departament de Justícia i prèviament havia sigut la responsable de l’Àrea de la Catalunya Exterior del Departament d’afers, Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

Dins de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya havia sigut la Cap del Servei de formació Policial (Abril 2012- Novembre 2016), Cap del Servei de Formació Continuada (2010-2012), Responsable de Recerca (2008-2010) i Cap de Secció de Formació d’Actualització, Comandaments i Especialitats (2004-2008). A més a més també havia treballat a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.