Territori

Pere Vila, nou director de Ports de la Generalitat

query_builder   1 juliol 2021 15:54

event_note Nota de premsa

Pere Vila, nou director de Ports de la Generalitat

Pere Vila i Fulcarà és el nou director general de Ports de la Generalitat de Catalunya del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

 

Vila, nascut a Girona el 1973, té el títol de tècnic especialista d’Hoteleria i Turisme i tècnic auxiliar d’Hoteleria i Turisme per l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona.

 

Ha estat director de l’Escola d’Hosteleria de l’Alt Empordà on també ha exercit de professor i cap d’estudis.

 

En el sector públic, ha estat delegat del Govern de la Generalitat a Girona i president de l’Associació pel Desenvolupament de Comarques Gironines (AGI), així com responsable de la gestió de la promoció i l’activitat de l’Aeroport de Girona, membre de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona i representant a l’Autoritat Territorial de Mobilitat de Girona (ATM).

 

Ha estat alcalde de l’Ajuntament de Llançà durants els períodes 2003-2015 i 2017-2019, on també ha estat regidor de turisme, Joventut i Esports i Tinent d’alcalde i responsable d’Atenció Ciutadana, Turisme i Governació. Ha estat vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà entre els anys 2013 i 2015, president de l’Associació Empordà Turisme i president del Consell Esportiu, entre altres càrrecs comarcals.

 

Entre 2015 i 2018 va ser president de la Diputació de Girona i president del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava-Pirineus, així com del Consorci de la Costa Brava.

 

També ha estat vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 123