Incasòl

Alcarràs  Lo Tossalet roig

L'INCASÒL comercialitza prop de 6,4 hectàrees de sòl per a activitats econòmiques a les comarques de Ponent

query_builder   1 juliol 2021 17:02

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL comercialitza prop de 6,4 hectàrees de sòl per a activitats econòmiques a les comarques de Ponent

  • Es posen a la venda un total d’11 parcel·les situades als sectors Lo Tossalet Roig d’Alcarràs, Campllong III polígon II de Balaguer i Vinyes del Mig de Bell-lloc d’Urgell

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha anunciat la comercialització, mitjançant concurrència d’ofertes, d’11 parcel·les dels sectors que promou als municipis d’Alcarràs, Balaguer i Bell-lloc d’Urgell, a les comarques de Ponent. Els interessats en la seva adquisició tenen de termini fins el 22 de juliol per presentar les seves ofertes.

Amb aquesta comercialització, l’INCASÒL vol ajudar a reactivar l’economia de les comarques lleidatanes, ajudar a la recuperació del teixit empresarial i atendre la demanada existent a la zona de sòl per a activitats econòmiques. Amb aquests objectius es mantenen els preus de venda sense increment i s’ofereixen unes condicions de finançament molt competitives.

Un total de 8 parcel·les corresponen al sector d’activitats econòmiques lo Tossalet Roig a Alcarràs (Segrià). Tres parcel·les són aïllades grans, amb superfícies d’entre 10.385 m2 i 8.549 m2; quatre són aïllades petites amb superfícies entre 5.172 m2 i 4.259 m2 i una és entre mitgeres amb una superfície de 2.284 m2. Aquest sector ocupa prop de 20 hectàrees i es troba situat a l’est de la autovia A-2, entre aquesta i el casc urbà d’Alcarràs, ocupant un àmbit de creixement natural per a noves activitats productives en aquest terme municipal.

La parcel.la 4 és la darrera parcel.la lliure del sector d’activitats econòmiques Campllong III del Polígon II, de Balaguer. Té una superfície de 4.874 m2 i està destinada a usos industrial i/o comercial. Situat al llarg de la carretera C-13 de Lleida a Puigcerdà, aquest sector dona continuïtat a les anteriors actuacions industrials promogudes per l’INCASÒL i consolida el teixit urbà d’ús industrial de Balaguer.

Per últim, les dues parcel·les en venda del sector Vinyes del Mig, de Bell-lloc d’Urgell, sumen un total de 10.260 m2: una aïllada gran de 7.492 m2 i una l’altra aïllada més petita de 2.768 m2. El sector té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire. En aquest sector es durà a terme la comercialització de 18 parcel·les de tipologia aïllada gran, aïllada petita i entre mitgeres que tenim previst treure al mercat tant aviat com sigui possible, un cop finalitzades les obres pendents.

Els documents d’informació que regeixen la comercialització i la documentació annexa es poden descarregar del web de l’INCASÒL. Les instàncies per a participar només es poden presentar presencialment al registre de l’INCASÒL (carrer de Còrsega, 273, planta baixa, de Barcelona) de dilluns a divendres no festius, de les 9.00 h a les 14.00 h, fins el dia 22 de juliol de 2021.

 

3  

Imatges

Imtage sector Campllong-Balaguer

Imtage sector Campllong-Balaguer 2504

Imatge sector Lo Tossalet roig - Alcarràs

Imatge sector Lo Tossalet roig - Alcarràs 3447

Imatge sector Vinyes del Mig - Bell-lloc d'Urgell

Imatge sector Vinyes del Mig - Bell-lloc d'Urgell 3640

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 797

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia