President

El president Aragonès durant la seva vistat a l'Hospital de Bellvitge (foto: Paco J. Muñoz)

President Aragonès: "No estem en un bon moment, prendrem noves mesures per limitar la propagació del virus de la Covid-19"

query_builder   11 juliol 2021 13:50

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "No estem en un bon moment, prendrem noves mesures per limitar la propagació del virus de la Covid-19"

  • El cap de l’Executiu es reuneix amb professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge i fa una crida a “autoprotegir-nos i protegir el sistema sanitari”
  • El conseller Argimon demana als ciutadans que no oblidin vacunar-se
El president Aragonès durant la seva visita a l'Hospital de Bellvitge (foto: Paco J. Muñoz)
El president Aragonès durant la seva visita a l'Hospital de Bellvitge (foto: Paco J. Muñoz)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest matí que “no estem en un bon moment” i ha anunciat que “prendrem noves mesures per limitar la propagació del virus de la Covid-19” després d’una trobada amb professionals sanitaris de l’Hospital Universitari de Bellvitge, acompanyat del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la directora gerent de l’Institut Català de la Salut, Yolanda Lejardi. Tal i com ha explicat el president Aragonès, aquestes noves mesures s’aprovaran durant la propera setmana per reduir l’impacte de la pandèmia, després del creixement dels contagis a Catalunya dels darrers dies.

Després de la reunió, el cap de l’Executiu ha atès els mitjans de comunicació i ha fet una crida a la ciutadania a seguir respectant les mesures d’autoprotecció per tal “d’autoprotegir-nos” però també per “protegir el sistema sanitari”. “És important que estiguem conscienciats que el virus no ha acabat”, ha afegit tot precisant que, fins i tot, les persones amb doble pauta de vacunació cal que siguin respectuosos també amb la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per la seva banda, el conseller de Salut ha fet una crida a la ciutadania a vacunar-se i ha recordat la importància de la “segona pauta per aquells que encara no la tenen”. Tal i com ha explicat, el procés de vacunació a Catalunya no s’atura i ha subratllat la seva importància per “aconseguir que la Covid-19 no sigui la malaltia i esdevingui una altra malaltia”. En paraules del conseller Argimon, l’increment de contagis “té conseqüències per a tota la ciutadania” a causa de la seva elevada incidència en el funcionament del sistema sanitari i la tasca dels seus professionals.

A la trobada també hi han assistit la gerent de la Gerència Territorial Metropolità Sud de l’ICS, Montserrat Figuerola; la directora de l’Hospital de Bellvitge, Cristina Capdevila; el director d’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Sud, Lluís Esteve; l’adjunta a la direcció de l’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Sud, Coral Fernández, així com treballadors del servei d’hospitalització i gestió de pacients, del servei d’urgències, i del servei d’infermeria.

 

 

 

3  

Imatges

El president durant la seva visita a Bellvitge

El president durant la seva visita a Bellvitge 2720

El president durant la reunió amb treballadors de Bellvitge

El president durant la reunió amb treballadors de Bellvitge 3808

El president i el conseller Argimon durant la reunió

El president i el conseller Argimon durant la reunió 2752

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia