Protecció Civil

Es manté avui l'alerta del Pla INFOCAT davant l'elevat risc d'incendi forestal

query_builder   13 juliol 2021 11:27

event_note Nota de premsa

Es manté avui l'alerta del Pla INFOCAT davant l'elevat risc d'incendi forestal

  • Cal mantenir la prudència perquè avui encara es preveuen humitats baixes i fort vent

Aquest matí s’ha reunit el comitè tècnic del Pla INFOCAT, que ha decidit mantenir l’ALERTA del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT davant l’elevat risc d’incendis que, encara, es preveu durant el dia d’avui.

El Servei Meteorològic de Catalunya SMC ha informat que, durant el dia d’avui, es mantindran les ratxes fortes de vent de tramuntana i mestral a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre. Pel que fa a les humitats, avui a la tarda quedaran molt baixes, per sota del 30%, i també bufarà el vent de ponent.

Aquesta situació es mantindrà fins demà, que es preveu que l’episodi de vent s’acabi a primera hora de la tarda i comenci a entrar la marinada.

Davant aquesta situació, Protecció Civil de la Generalitat fa una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal i, especialment, evitar llençar qualsevol burilla des d’un vehicle, encara que sembli apagada. Cal reforçar la prevenció i evitar qualsevol situació de risc i trucar al 112 en cas de veure una columna de fum.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia