President

XANASCAT

President Aragonès: "S'ha fet un esforç per garantir colònies d'estiu amb seguretat"

query_builder   17 juliol 2021 19:27

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "S'ha fet un esforç per garantir colònies d'estiu amb seguretat"

  • El cap de l’Executiu, acompanyat de la consellera de Drets Socials, ha visitat una de les activitats del programa “L’estiu és teu”, a l’alberg de Cabrera de Mar
El president i la consellera, durant la visita a l'alberg
El president i la consellera, durant la visita a l'alberg

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat de relleu que “s’ha fet un esforç per dotar de seguretat” les activitats d’estiu i les colònies “en un any de molta complexitat en què a molts ens ha tocat de prop algun confinament o algun contagi”. El cap de l’Executiu, acompanyat de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha visitat aquesta tarda una de les activitats de colònies del programa “L’estiu és teu”, a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar.

Aquest esforç, ha afegit el president, “ha de ser dedicat a la felicitat d’infants i joves i al seu dret al lleure educatiu durant aquests mesos d’estiu, que els fa créixer com a persones, els permet conèixer amics i tornar a casa havent passat uns quants dies d’estiu, amb un somriure i havent conegut molts amics i amigues”.

En aquesta mateixa línia, la consellera de Drets Socials ha subratllat que “hem extremat les mesures de seguretat per mantenir aquests espais segurs” i ha recordat que el proper dilluns comencen els cribratges a farmàcies dirigits a infants que participin en activitats de lleure els propers dies i professionals.

Violant Cervera ha volgut agrair la tasca de tots els professionals del lleure educatiu per tal d’aconseguir minimitzar l’impacte de la pandèmia i que “tots els nois i noies puguin viure aquestes activitats amb seguretat”. En aquest sentit, ha destacat  que “a Catalunya hi ha més de 250.000 nois i noies que participen en activitats de lleure educatiu i més de 26.000 professionals”.

El programa "L'estiu és teu" és una proposta de l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Drets Socials que s’adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprenguin d’una manera diferent durant les vacances d’estiu als albergs de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (XANASCAT).

5  

Imatges

Activitats colònies

Activitats colònies 338

Visita alberg

Visita alberg 271

El president, durant la visita

El president, durant la visita 171

Visita a l'alberg

Visita a l'alberg 183

Visita a l'alberg

Visita a l'alberg 276

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia