Protecció Civil

Mor un home a la Platja Llarga de Tarragona (Tarragonès)

query_builder   19 juliol 2021 13:33

event_note Nota de premsa

Mor un home a la Platja Llarga de Tarragona (Tarragonès)

Un home de 86 anys d’edat i de nacionalitat espanyola ha mort aquest matí a la Platja Llarga de Tarragona (Tarragonès).  

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 11:43 hores d’aquest matí. L’alertant ha informat que un home estava sent reanimat a la sorra. Segons les informacions dels testimonis, l’home hauria estat rescatat de l’aigua pels socorristes de la platja.

Al lloc s’han desplaçat tres unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que immediatament han començat les maniobres de reanimació, tot i que finalment han resultat infructuoses.

La Platja Llarga de Tarragona disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets onejava la bandera verda.

Fins al lloc també s’han desplaçat 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona i de la Guardia Civil, que s’encarreguen de les diligències.

Es tracta de la desena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

 

Podreu consultar-les al visor de Protecció Civil  https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/, on trobareu la informació de la bandera que hi oneja, serveis que ofereix,...

Si observeu que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el socorrista o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, cal tenir present sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc. Consulteu els consells d’autoprotecció a la platja https://interior.gencat.cat/platges

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia