Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord organitza una Jornada d'innovació adreçada a dones empresàries del món rural, en el marc del projecte de cooperació Leader Start Up Rural

query_builder   22 juliol 2021 13:47

event_note Nota de premsa

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord organitza una Jornada d'innovació adreçada a dones empresàries del món rural, en el marc del projecte de cooperació Leader Start Up Rural

L’objectiu principal del projecte de cooperació Leader Start Up Rural és l’assessorament i seguiment dels emprenedors del programa Leader per poder consolidar els projectes més enllà de la seva creació, posant a l’abast d’aquests, nous recursos per a la seva consolidació i guiant-los dins el món de l’emprenedoria per tal d’accelerar el seu creixement

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord ha organitzat avui, 22 de juliol, la Jornada d’innovació ‘Eines per a trobar solucions i pensar diferent’, dirigida a dones empresàries del món rural, en el marc del projecte de cooperació Leader Start Up Rural, amb l’objectiu d’impulsar la col·laboració entre dones empresàries.

Així, la finalitat d’aquesta jornada presencial és posar en valor la xarxa de dones empresàries del territori, impulsar la cooperació i les sinèrgies entre elles, dotar-les d’eines útils per al seu dia a dia com a emprenedores i, per últim, que formin part del procés participatiu en les temàtiques a treballar, així com identificar necessitats i idear solucions conjuntes.

L’any 2020 es va realitzar la primera jornada de dones empresàries de la Noguera i el Segrià Nord amb la voluntat de donar-se a conèixer i crear vincles. Arran d’aquesta sessió es va crear la xarxa, actualment amb 15 dones empresàries, i també han nascut iniciatives diverses cooperant entre elles. L’elecció de la temàtica de la jornada així com el dia escollit són fruit d’un procés participatiu segons les seves necessitats i inquietuds.

La jornada, dirigida a totes les dones emprenedores interessades en aquesta temàtica, s’ha celebrat al CEI de Balaguer, espai de coworking públic que forma part del projecte Cowocat Rural.

‘Eines per a trobar solucions i pensar diferent’ s’emmarca dins del projecte de cooperació Leader Start Up Rural. El projecte està finançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
PDF | 574

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia