Territori

Imatge de la presentació a l'estació de Móra d'Ebre

La Ribera d'Ebre dobla les connexions amb transport públic per carretera amb el Baix Camp i el Tarragonès

query_builder   23 juliol 2021 13:57

event_note Nota de premsa

La Ribera d'Ebre dobla les connexions amb transport públic per carretera amb el Baix Camp i el Tarragonès

  • Les noves expedicions permeten un estalvi de quinze minuts respecte el trajecte actual
  • El passat mes de juny també es va fer efectiu un increment de l’oferta dins la comarca de la Ribera d’Ebre amb més freqüències a l’eix de la C-12 nord i una millora de la coordinació horària
Imatge de la presentació a l'estació de Móra d'Ebre

 

Complementant les millores en el transport públic per carretera dins la Ribera d’Ebre, implementades a mitjans de juny, ara es posa en servei l’increment de l’oferta per connectar la comarca amb Reus i Tarragona.

 

En concret, es dobla l’oferta existent entre Móra d’Ebre, Reus i Tarragona, passant de les 4 expedicions actuals a 8 expedicions en els dos sentits. A més, les noves expedicions estaran coordinades amb l’oferta millorada a la Ribera d’Ebre i permetran així la comunicació de tota la comarca amb el Baix Camp i el Tarragonès.

 

Les noves expedicions, batejades de caràcter ràpid, permetran un estalvi mig de 15 minuts respecte el trajecte actual perquè fan parada només a Móra d’Ebre, Reus i Tarragona.

 

Les millores han estat avui presentades per la directora de Transports i Mobilitat, Mercè Rius, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Terres de l’Ebre, Lídia Pino.

 

Rius ha destacat “el salt exponencial que representen aquestes millores en la mobilitat per la comarca de la Ribera d’Ebre que passa a tenir una oferta d’acord amb la demanda de mobilitat cap al Baix Camp i el Tarragonès. A partir d’ara, la ciutadania podrà desplaçar-se d’una forma àgil i sostenible des de les seves poblacions cap a Tarragona i Reus, amb una major flexibilitat. I això suposa també facilitar una mobilitat sostenible per raons culturals i d’esbarjo, a banda de la mobilitat laboral i del dia a dia.”

 




 

Millores amb Reus i Tarragona lectius

 

En període lectiu, la millora consisteix en afegir dues noves expedicions d’anada i de tornada que permeten un increment notable de possibilitats de desplaçament al matí cap a Reus i Tarragona, omplint el buit existent de 8 hores sense servei. Això permetrà noves opcions de desplaçament per tot tipus de mobilitat, també l’associada a motius laborals i d’estudi.

 

 

Millores amb Reus i Tarragona no lectius

De manera similar, la millora es completa afegint dues noves expedicions d’anada i tornada en període no lectiu. Les noves expedicions potencien també els desplaçaments matinals, cobrint franges horàries sense servei actualment.

 


 

Per exemple, pel que fa les connexions, l’usuari que agafi l’autobús que surt a les 6.40h de Riba-Roja i arriba a Móra d’Ebre a les 7.37h, podrà agafar l’autobús que surt a les 7.45h per anar a Reus/Tarragona.

Es poden consultar tots els horaris en la nota de premsa i el fulletó adjunts.

 

1  

Imatges

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació 134

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 1716

Díptic i horaris

Díptic i horaris
PDF | 5924

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia