Administració i Funció Pública

Les ofertes de feina temporal a la Generalitat, accessibles al web Feina Activa

Les ofertes de treball temporal de la Generalitat, accessibles al web de Feina Activa del SOC

query_builder   30 juliol 2021 15:31

event_note Nota de premsa

Les ofertes de treball temporal de la Generalitat, accessibles al web de Feina Activa del SOC

  • L’objectiu és donar-hi una major difusió i visibilitat i afavorir la captació de talent
Les ofertes de feina temporals de la Generalitat, accessibles a Feina Activa

La Secretaria d’Administració i Funció Pública i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) han acordat la publicació al web de Feina Activa de les ofertes de treball temporal a l’Administració de la Generalitat, amb l’objectiu de donar-hi una major difusió i visibilitat, facilitar-hi l’accés i afavorir la captació de talent.

Des de la pàgina d’inici del web de cerca de feina del SOC es pot enllaçar amb les Ofertes de la Generalitat de Catalunya per accedir a les ofertes de treball de caràcter temporal que difonen els departaments, els resultats de selecció de cada oferta i també les borses de treball, beques i pràctiques professionals a l’Administració de la Generalitat.

Aquestes ofertes de treball temporal també estan publicades al portal ATRI d’informació i serveis per al personal de la Generalitat i als webs dels departaments.

Feina Activa és el portal de feina que el Departament d'Empresa i Treball, mitjançant el SOC, posa a disposició de la ciutadania i les empreses per intermediar en el mercat laboral de manera lliure i gratuïta.

Els objectius d’aquesta eina són facilitar a la ciutadania l’accés a ofertes de treball, facilitar a les empreses la cerca i selecció de persones treballadores, i en definitiva, agilitar el procés d’interrelació entre oferta i demanda laboral.

El portal està obert a empreses públiques i privades, així com a persones treballadores ocupades i aturades estiguin o no inscrites al SOC. Actualment a Feina Activa es gestionen més de 4.600 ofertes de treball i té més de 350.000 persones candidates inscrites.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia