Mossos d'Esquadra

CME

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una plantació de marihuana indoor en una nau industrial a Sant Sadurní d'Anoia

query_builder   15 agost 2021 09:38

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una plantació de marihuana indoor en una nau industrial a Sant Sadurní d'Anoia

  • Van intervenir més de 2.000 plantes, en plena floració, llestes en breu per a la seva collita
  • Aquest és el cinquè desmantellament de locals dedicats al cultiu o emmagatzematge de drogues al territori des de començament d’any

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van desmantellar, el dilluns 9 d’agost, una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial a Sant Sadurní d’Anoia.

Els fets van succeir el mateix dia, al voltant de les 16:00 hores, quan una dotació policial, que estava fent patrullatge ordinari de prevenció, va localitzar una nau industrial que desprenia una forta olor de marihuana i ventiladors en ple rendiment.

A l’interior de la nau els agents van localitzar diverses estances destinades al cultiu de marihuana i van intervenir més de 2.000 plantes, en plena floració, llestes en breu per a la seva collita.

Tècnics de la companyia elèctrica van realitzar una inspecció i van comprovar que la nau presentava una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.

Finalment, la persona que tenia llogada la nau, un home de nacionalitat espanyola, de 52 anys i veí de Sitges està essent investigat pels fets.

La investigació per part d’agents de la Unitat d’Investigació de l’Alt Penedès està oberta i no es descarten més detencions.

Des de la comissaria de Sant Sadurní es continuen fent gestions per esbrinar i desmantellar aquest tipus de plantacions que puguin haver-hi a la seva demarcació. Aquesta és la cinquena actuació, en aquest any, dirigida a desmantellar locals dedicats al cultiu o emmagatzematge de drogues al territori.

 

Àrea de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat, 14 d’agost de 2021

www.gencat.cat/mossos 

@mossos         facebook.com/mossoscat

 

 

2  

Imatges

CME

CME 3713

CME

CME 2271