Palau Robert

webpolonia

Fins al 12 de setembre

Darrers dies de la mostra "Polònia QU1N5 ANYS!" al hall del Palau Robert

query_builder   7 setembre 2021 11:27

event_note Nota de premsa

Fins al 12 de setembre

Darrers dies de la mostra "Polònia QU1N5 ANYS!" al hall del Palau Robert

El proper diumenge, l’endemà de la Diada, s’acaba la mostra sobre els quinze anys de Polònia, el programa d’humor polític televisiu per excel·lència.

web polonia

Polònia es va estrenar el 16 de febrer de 2006 a TV3. Enguany, doncs, ha bufat les espelmes del seu 15è aniversari, una fita molt infreqüent a la graella televisiva. Al llarg d’aquests quinze anys, no ha perdut ni la seva bona valoració per part dels espectadors, ni la seva notorietat, ni la seva fidel audiència: la temporada actual ha seguit oferint xifres notables, amb una mitjana de més de mig milió d’espectadors i una quota de pantalla que supera el 20%. També ha obtingut excel·lents resultats a internet mitjançant TVC a la carta, i a les xarxes socials, on compta amb 300.000 seguidors a Facebook, gairebé 200.000 a Twitter i més de 50.000 a Instagram.

La mostra apropa al visitant les interioritats i l’anecdotari de tots aquests anys d’èxit continuat: 16 temporades, 600 programes, 500 persones implicades i a prop de 7000 gags, sintetitzats en una mostra que es pot gaudir fins al dia 12 de setembre.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia