Mossos d'Esquadra

CME

Denunciats penalment tres conductors que van conduir de manera temerària en una concentració de cotxes a Rubí el cap de setmana

query_builder   10 setembre 2021 19:05

event_note Nota de premsa

Denunciats penalment tres conductors que van conduir de manera temerària en una concentració de cotxes a Rubí el cap de setmana

  • Els vehicles efectuaven virolles circulant a gran velocitat i posant en perill tant la integritat de les persones que ho miraven com la seva pròpia

 

  • Els fets van succeir la nit de divendres 3 de setembre a dissabte 4 de setembre al polígon industrial Can Jardí

 

  • Un dels conductors també ha estat denunciat per conduir sense haver obtingut mai el permís

El Grup de Recerca i Documentació (GRD) de la Divisió de Trànsit, en col·laboració amb els GRD de les Regions Policials Metropolitana Sud i Nord, han denunciat penalment tres homes, de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 21 i 24 anys, com a presumptes autors d’un delicte de conducció temerària i a un d’ells també per conduir sense haver obtingut mai el permís.

 

Els fets van succeir la nit de divendres 3 de setembre a dissabte 4 de setembre al polígon industrial Can Jardí a la localitat de Rubí, on a través de les xarxes socials es va convocar una trobada de vehicles. A la rotonda que hi ha al carrer del Compositor Wagner es va situar un grup nombrós de joves tant a l’interior de la petita rotonda, com a l’exterior de la mateixa, mentre els vehicles efectuaven virolles circulant a gran velocitat i posant en perill tant la integritat de les persones que ho miraven com la seva pròpia.

 

Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement d’aquests fets i van obrir una investigació que fins al moment ha permès identificar tres conductors i els vehicles que conduïen, tot i que no es descarten noves identificacions en breu, ja que la investigació continua oberta.

 

Es dona la circumstància que un dels conductors es va veure implicat en la trama del cas Loki i ell va ser un dels que havia obtingut el permís de conduir de manera fraudulenta. Per aquests fets ja va ser denunciat el mes de juliol.

 

A banda de denunciar penalment els conductors, els vehicles han estat intervinguts com a elements del delicte i quedaran a disposició judicial fins que el jutjat de guàrdia de Rubí en determini la seva destinació.

 

Els denunciats s’enfrontaran a penes de presó que podrien arribar fins els dos anys i a penes de privació del permís de conduir que podrien arribar fins els 6 anys.

 

Els Mossos d’Esquadra alerten que aquesta mena de trobades en què els conductors circulen de manera temerària fent virolles i conduccions arriscades estan prohibides i posen en perill la integritat de les persones que les estan mirant a peu de carrer i també dels mateixos conductors.

 

 

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 10 de setembre de 2021

3  

Imatges

Vehicle denunciat1

Vehicle denunciat1 176

Vehicle denunciat 2

Vehicle denunciat 2 233

Vehicle denunciat 3

Vehicle denunciat 3 319