Delegació a Girona

Reunió durant la visita als Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona

Laia Cañigueral visita els Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona, després de la incorporació de Marta Casacuberta com a nova directora territorial

query_builder   13 setembre 2021 15:23

event_note Nota de premsa

Laia Cañigueral visita els Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona, després de la incorporació de Marta Casacuberta com a nova directora territorial

  • La delegada del Govern a Girona també s’ha reunit amb Anna Julià, que encapçala la Representació Territorial de l’Esport a Girona
Reunió durant la visita als Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, s’ha reunit amb la nova directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta.

Totes dues han aprofitat per saludar el personal del departament que treballa a la seu de la Generalitat a Girona. Durant la trobada, la delegada del Govern ha volgut transmetre la importància de comptar amb un departament com el d’Igualtat i Feminismes en l’estructura del Govern, i ha ressaltat: “Estem compromesos a aconseguir la igualtat efectiva entre homes i dones, i també a erradicar qualsevol mena de discriminació; per això des d’aquest departament impulsarem polítiques valentes per aconseguir la transformació social que desitgem; sense masclisme, racisme o homofòbia”.

I ha afegit: “Com a tècnica de l’ICD que vaig ser, valoro molt el vostre compromís i vocació de servei públic per ser l’acompanyament que la ciutadania i el departament necessiten al territori”.

Seguint amb les visites, la delegada del Govern també s’ha reunit amb la nova representant Territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià.

Després de la trobada Cañigueral i Julià també han conversat amb les treballadores i treballadors, a qui la delegada del Govern ha agraït la seva tasca: “L’esport és un pilar fonamental de la nostra societat. Gràcies per la feina que feu de gestió, organització d’activitats i d’assessorament al ciutadà, i per ser una peça clau pel bon funcionament del Consell Català de l’Esport a la demarcació de Girona”.

 

Marta Casacuberta i Solà

Nascuda a Girona, és llicenciada en Filosofia i Lletres i especialitzada en Psicologia. Té el certificat d’Aptitud Pedagògica-CAP.

Entre el 1987 i el 1997 va exercir de Tècnica Superior de l’INEM. Del 1998 al 2004 va treballar de Tècnica Superior al Departament de Treball. Va exercir de Tècnica Superior al Departament de Treball i Indústria entre els 2005 i  2009. Del 2009 al 2012 va ser Cap de l’àrea de Coordinació Territorial del Departament d’Innovació Universitats i Empresa a Girona. Entre 2012 i 2016 va treballar de Cap del Servei de Coordinació del Departament d’Empresa i Ocupació a Girona. Del 2016 al 2020 va encapçalar el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, com a directora territorial. Des de l’1 de novembre de 2020 fins al 31 d’agost de 2021, ha estat coordinadora de la regió social del Departament de Drets Socials.                                                  

 

Anna Julià Camps

És diplomada en Infermeria i té diversos postgraus en: Cures d’infermeria al malalt crònic; Infermeria Comunitària; Gestió d’Atenció Primària i Infermeria, i Atenció Primària CADI 1.

Ha treballat a l’ICS, a l’EAP de Sant Feliu de Guíxols i l’EAP de Santa Clara, exercint Infermeria d’Atenció Primària i Comunitària, ACUT i Gestora de casos complexes. Entre el 2014 i el 2018 va participar en la implementació de projectes per millorar els hàbits alimentaris i augmentar l’exercici físic, en persones amb risc d’exclusió social al centre d’acolliment la SOPA de Girona.

Jugadora de voleibol en diferents clubs gironins. També va ser directiva del Club Volei Aloges Porqueres del 2015 al 2020.

1  

Imatges

Reunió durant la visita als Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona

Reunió durant la visita als Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona 289

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia