Interior

El conseller Elena lliura a AFANOC els 78.000€ recaptats en una nova edició del calendari solidari dels Mossos d'Esquadra

El conseller Elena lliura a AFANOC els 78.000€ recaptats en una nova edició del calendari solidari dels Mossos d'Esquadra

query_builder   14 setembre 2021 18:28

event_note Nota de premsa

El conseller Elena lliura a AFANOC els 78.000€ recaptats en una nova edició del calendari solidari dels Mossos d'Esquadra

Foto

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del director general de la Policia, Pere Ferrer, i el major del cos dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha lliurat aquesta tarda a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) un xec per valor de 78.000 euros obtinguts amb la venda de 15.600 exemplars del calendari solidari 2021 de Mossos.

El conseller Elena ha assegurat que “el que uneix els agents del cos de Mossos d’Esquadra és la vocació de servei, i aquest calendari ho exemplifica. Això és un exemple de l’ADN Mossos”, ha expressat.

El titular d’Interior ha manifestat també que “els Mossos són moltes coses, des de les xerrades als instituts per prevenir el bullying, l’atenció a les víctimes de les violències masclistes i també aquest calendari solidari”.

El calendari d’enguany té com a fil conductor els contes infantils, i és un viatge oníric a través de dotze contes populars on mossos i mosses s´integren dins dels somnis dels infants per compartir les mateixes il·lusions.

Les fotografies han estat realitzades amb la participació de les 9 Regions Policials, les Unitats Regionals de Proximitat i Atenció al Ciutadà (URPAC), les Àrees Bàsiques Policials (ABP), les seves Oficines de Relacions amb la Comunitat (ORC) i la implicació d’altre entitats externes.  

La lletra i música de la cançó ‘Somia’ amb què s’ha il·lustrat el making of d’aquesta edició ha estat composada per membres del cos de Mossos d´Esquadra i està interpretada per la cantant Lucrecia, que s’ha implicat en el projecte de forma desinteressada.

En les vuit edicions d’aquesta iniciativa solidària ja consolidada al cos de Mossos d’Esquadra, s’han obtingut 479.625€ que s’han destinat a projectes i teràpies adreçades a la millora de la qualitat de vida de persones afectades per la malaltia de l’Alzheimer i del càncer infantil. Així, al marge d’AFANOC, el cos de Mossos d’Esquadra han col·laborat també amb la Federació d'Associacions de familiars d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC)

A l'acte d'entrega del xec, que ha tingut lloc a la seu del Departament d’Interior, també hi han assistit la vicepresidenta de l’AFANOC, Montse Florensa, i representants de les unitats regionals de proximitat i atenció al ciutadà de totes les regions policials, així com altres representants de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia