Educació

Lliurament premis FP

El Departament d'Educació i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya premien els millors projectes en FP de química

query_builder   17 setembre 2021 11:00

event_note Nota de premsa

El Departament d'Educació i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya premien els millors projectes en FP de química

  • Els centres guardonats han estat l’Institut Escola del Treball de Lleida, l’Institut Escola del Treball de Granollers, l’Institut Comte de Rius de Tarragona, l’Institut Provençana de L'Hospitalet i l’Institut de Terrassa
Lliurament premis FP

El Departament d’Educació i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya han lliurat els Premis als millors projectes de Formació Professional de Química. En aquesta primera edició s’han guardonat els següents centres: l’Institut Escola del Treball de Lleida, l’Institut Escola del Treball de Granollers, l’Institut Comte de Rius de Tarragona, l’Institut Provençana de L'Hospitalet i l’Institut de Terrassa. Els premis es van lliurar ahir a la tarda en el marc de la 19ena edició d'Expoquimia, la Trobada Internacional de la Química.

L’objectiu d’aquests guardons és doncs premiar els millors projectes de la família professional de química. S’han atorgat en tres categories: projecte més viable, projecte més sostenible i projecte més innovador, entre els projectes de cicles formatius de la família química de grau mitjà i de grau superior. Aquests premis s’emmarquen en el conveni de col·laboració signat entre el Departament d'Educació i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya.

A l’acte de lliurament hi han participat el degà del Col·legi Oficial de Químics de Catalunya, Josep M. Fernández, el president de l'Agència FPCAT, Fabian Mohedano, i la subdirectora general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i d’Ensenyament de Règim Especial, Míriam Milán.

La 19ena edició d'Expoquimia dona a conèixer els principals avenços desenvolupats per les empreses líders del sector en l'àmbit de la sostenibilitat i la digitalització per a una química més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

17 de setembre de 2021

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia