Administració i Funció Pública

Pàgina d'inici del web d'Administració pública

Nou web d'Administració Pública per informar de les línies d'actuació, el funcionament i l'organització de l'Administració de la Generalitat

query_builder   17 setembre 2021 13:03

event_note Nota de premsa

Nou web d'Administració Pública per informar de les línies d'actuació, el funcionament i l'organització de l'Administració de la Generalitat

  • Respon a la voluntat d’establir una administració oberta i transparent i de donar servei tant a les persones que hi treballen, com a les que hi volen accedir i a la ciutadania en general
Pàgina d'inici del web d'Administració Pública

El Departament de la Presidència ha posat en marxa el nou web d’Administració Pública amb tota la informació sobre l’organització i el funcionament de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic.

El web administraciopublica.gencat.cat es configura com el punt d’informació més rellevant de les línies d’actuació i els projectes que es duen a terme en l’àmbit de l’Administració i la Funció Pública a la Generalitat de Catalunya.

Respon a la voluntat d’establir una administració oberta i transparent i de donar servei a les persones usuàries de l’Administració, tant les que hi treballen, com les que hi volen accedir, i a la ciutadania en general.

Inclou tota la informació d’accés a la funció pública, tant d’oposicions com d’oferta de treball temporal. El web també recull la informació relativa als alts càrrecs i el personal directiu, i al sector públic institucional. Des del web es pot accedir al Banc de dades de l’ocupació pública, on es poden consultar totes les dades referents al nombre i distribució dels empleats públics a Catalunya.

També s’hi pot trobar la normativa sobre funció pública, així com eines, guies i recursos actualitzats. El web també pretén difondre les iniciatives en matèria d’ètica pública i els protocols de prevenció i actuació en casos d’assetjament laboral, així com les polítiques socials i d’igualtat en l’àmbit de la Generalitat.

El web disposa, a més, d’un cercador de tràmits i enllaços per facilitar la tramitació en línia. Des del nou canal s’enllaça amb el web d’Administració digital, per accedir als principals projectes de transformació digital de l’Administració i a la informació sobre el teletreball a la Generalitat de Catalunya.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia