Esport

sge

La Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física dona suport al torneig de Sitges del Ladies European Tour de Golf

query_builder   23 setembre 2021 13:46

event_note Nota de premsa

La Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física dona suport al torneig de Sitges del Ladies European Tour de Golf

· Les millors golfistes catalanes tindran l’oportunitat de competir al màxim nivell internacional

· La marca “Catalunya” s’incorpora al naming de la competició i es projectarà a nivell global per la transmissió en directe per televisió
sge

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física ha arribat a un acord amb el Club de Golf Terramar i l’Estrella Damm Ladies Open per donar suport a aquesta competició, que es celebrarà a Sitges, de l’1 al 3 d’octubre propers. L’acord incorporarà la marca “Catalunya” al naming oficial del torneig, que serà “Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya”. D’aquesta manera, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física es convertirà en patrocinador institucional del torneig, que per quarta vegada reunirà les millors jugadores del Ladies European Tour al Club de Golf Terramar.

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, ha manifestat que “és una gran notícia que l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya torni a disputar-se presencialment després del parèntesi de l’any passat, provocat per la Covid-19. Això vol dir que, progressivament, l’esport català va recuperant la normalitat en la celebració de competicions i esdeveniments arreu del país amb les mesures de seguretat pertinents”.

Anna Caula també ha volgut deixar clar que “el Govern català dona suport econòmic al torneig perquè és una eina molt potent en el nostre objectiu de fer passos endavant per normalitzar l’esport femení a Catalunya. Existeix des de fa temps, i el que manca és fer-lo visible”. I ha afegit que “esdeveniments com aquest torneig tenen un impacte econòmic i turístic cabdal pel territori. La col·laboració entre el món públic i el privat torna a fer possible que visquem una cita esportiva d’alt nivell que promourà el golf, i que ho farà en una entitat emblemàtica com el Club de Golf Terramar i amb la presència de les millors jugadores del circuit”.

La destacada participació internacional al Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, esta encapçalat per Emily Kristine Pedersen, recent guanyadora amb l'equip europeu de la Solheim Cup i vencedora el 2021 de la Race to Costa del Sol (rànquing del Ladies European Tour), i destaca la presència de cinc jugadores catalanes de gran talla. La local Camilla Hedberg, ambaixadora de la Solheim Cup 2023 representant al Club de Golf Terramar, estarà acompanyada per Mireia Prat i Elia Folch, totes dues amb victòries internacionals en el marc de l'LET Access Sèries, i per Paz Marfà, recent entrada a professional després de rubricar una exitosa trajectòria com amateur a Europa i als Estats Units.

A totes elles, es sumarà la joveníssima promesa del golf català Nagore Martínez Salcedo, que ha estat campiona de Catalunya quatre anys consecutius en diferents categories d'edat i també ha guanyat dos Campionats d'Espanya. Amb només tretze anys, Nagore està batent rècords de precocitat i el 2021, a més del Campionat d'Espanya, s'ha imposat en dos tornejos zonals de la Federació Espanyola, és la número 1 del rànquing estatal infantil i ha estat convocada per representar Espanya en l’Amundi Evian International Championship, competició amb més de 20 països representats.

Per concloure, Anna Caula manifesta que “gràcies a la transmissió televisiva a més de 100 països, l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, projectarà al món la capacitat organitzativa de l’esport català i mantindrà Catalunya a primera línia internacional”. Per la seva banda, el president del Club de Golf Terramar, Josep Maria Gassó, ha volgut “agrair a la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física tot el seu suport, que ha estat clau per garantir la continuïtat d’aquest torneig. A més, amb aquest suport i el de la resta de patrocinadors, el futur de la competició a Terramar, Sitges i Catalunya ara està més garantit que mai. Com a Club hem fet un gran esforç per presentar un camp en les millors condicions, culminant el nostre Pla Director amb la remodelació de tres nous forats, que convertiran Terramar en tota una referència del món del golf”.

 

1  

Imatges

Imatge del torneig

Imatge del torneig 207

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia