Palau Robert

tricicle

Fins al diumenge dia 3 d'octubre

Darrers dies per visitar l'exposició "Tricicle Clic - Gest, humor, llenguatge" al Palau Robert

query_builder   27 setembre 2021 13:57

event_note Nota de premsa

Fins al diumenge dia 3 d'octubre

Darrers dies per visitar l'exposició "Tricicle Clic - Gest, humor, llenguatge" al Palau Robert

Diumenge 3 d’octubre és el darrer dia per visitar aquesta mostra, un recorregut amè, divertit i ben documentat pels més de 40 anys de trajectòria de la companyia Tricicle.

tricicle

Comissariada per l’arquitecte Juli Capella, l’organitza el Palau Robert, adscrit a la Direcció General de Difusió del Departament d’Economia i Hisenda, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura i la col·laboració de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i la Societat General d’Autors - Fundació SGAE.

La companyia Tricicle es va fundar el 1979 a Barcelona. Des de llavors ha desenvolupat una intensa i qualificada carrera professional que es va perllongar fins a l’any 2020, quan els seus membres van decidir acomiadar-se del públic i donar per acabada la seva trajectòria com a grup. El seu últim espectacle, Hits, recollia els principals esquetxos dels diferents espectacles que havien creat al llarg de la seva carrera, i es donaven unes “vacances indefinides” com a Tricicle.  En tot i per tot, i parlant únicament de les obres teatrals, més de 6.000 representacions i més de 400 teatres visitats a 20 països d’arreu del món.

Des de la seva inauguració a principis de maig, més de 45.000 persones l’han visitada.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia