Palau Robert

ragazze

Es pot veure al Jardí fins al 3 d'octubre

"Ragazze italiane" s'acomiada del Palau Robert

query_builder   28 setembre 2021 13:51

event_note Nota de premsa

Es pot veure al Jardí fins al 3 d'octubre

"Ragazze italiane" s'acomiada del Palau Robert

Aquest diumenge s’acomiada del Jardí de Palau Robert l’exposició fotogràfica que ens ha apropat a una sèrie de dones italianes residents a Barcelona vistes des de l’òptica de la fotògrafa Alessia Laudoni.

ragazze

En paraules de l’artista, "Les dones són la meva major font d'inspiració, són el centre del meu univers. La bellesa, als meus ulls, no està associada únicament al físic. La bellesa d'una dona està en la seva pròpia essència: elegància, bondat, tendresa, força i fragilitat. Per explicar la història de les dones italianes, vaig triar la llum natural de Barcelona, fotografiant-les als seus llocs familiars i quotidians. Vaig recórrer la ciutat per submergir-me en les seves històries i acollir-les dins meu, en un lloc on el temps ja no existeix".

L’exposició és també una oda a la ciutat de Barcelona. Des del principi, la iniciativa ha comptat amb el suport de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, així com de Victòria Alsina i Burgués (Consellera d'Acció Exterior i Transparència) i Teresa Cunillera (Delegada de Govern espanyol a Catalunya), que també apareixen retratades en el llibre i en l'exposició, juntament amb l'equip format per la fotògrafa Alessia Laudoni, Anna Mastrolitto (fundadora del Dreamers Academy) i Gaia Danese (Cònsol General d'Itàlia a Barcelona).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia